• Ακολουθήστε μας
Με θέα τη λίμνη!
Λίμνη Μαραθώνα + Fragma
Μαραθώνας Αττικής
Φράγμα Λίμνης Μαραθώνα

Με θέα τη λίμνη!

Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

Όλοι μας κάποια στιγμή (ξεκινώντας από τα σχολικά χρόνια) έχουμε ακούσει για το περίφημο φράγμα στη λίμνη Μαραθώνα που κατασκευάστηκε το 1929 ώστε να τροφοδοτήσει με νερό την πρωτεύουσα. Πέρα όμως από την χρηστική του πλευρά, το φράγμα αποτελεί εξαιρετική πρόταση για μια μίνι απόδραση στα όρια των τειχών της πόλης.
Μετά από διαδρομή που οδικώς δεν ξεπερνά τη μισή ώρα με σαράντα λεπτά από το κέντρο της Αθήνας, θα βρεθείς μπροστά σε ένα μαγικό περιβάλλον που μεταλλάσσεται ανάλογα με τις εποχές του χρόνου, έχοντας ως βασικό στοιχείο τα έντονα παιχνίδια του φωτός που ανάλογα με την ώρα διαφοροποιεί τους αντικατοπτρισμούς, αλλάζοντας το οπτικό αποτέλεσμα του τοπίου.
Αξίζει να γνωρίζεις πως η επένδυση του φράγματος αποτελείται εξ ολοκλήρου από πεντελικό μάρμαρο, γεγονός που του προσδίδει, παρά το πέρασμα των χρόνων, εντυπωσιακή εμφάνιση!
Αν πάλι στην παρέα αρέσει περισσότερο ν’ αγναντεύει πιο ξεκούραστα, επισκεφτείτε το Cafe - Bar Restaurant "fragma" που πέρα από την υπέροχη θέα, διαθέτει ροφήματα – γλυκά, αλλά και ένα αξιόλογο menu βασισμένο στη μεσογειακή κουζίνα.
 

Λίμνη Μαραθώνα + Fragma

Διεύθυνση: Μαραθώνας Αττικής
GPS N: 38° 10' 4" E: 24° 54' 22"(6 χλμ. από Αγ. Στέφανο)
Το CafeBar Restaurant fragma λειτουργεί 9π.μ. - 1π.μ.
Τηλ. 2108143415

Αφορά επίσης: 
Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.