• Ακολουθήστε μας
Ποιός έκανε την κότα
Οι Δεινόσαυροι της Παταγονίας
Κέντρο Ιππασίας στο Γουδή,

Ποιός έκανε την κότα

Κυριακή 19 Μαΐου 2013

Το ξέρατε ότι ένας σημερινός απόγονος των δεινοσαύρων είναι ... η κότα!
Αυτό και άλλα πιο επιστημονικά θέματα μάθαμε για αυτά τα προϊστορικά ζώα, στην έκθεση που πραγματοποιείται στην Αθήνα για τους δεινόσαυρους της Παταγονίας. Μία μοναδική για την Ελλάδα έκθεση με τα ευρήματα των παλαιοντολόγων που βρέθηκαν στο τμήμα της Παταγονίας που ανήκει στην Αργεντινή, η οποία περιλαμβάνει σκελετούς δεινοσαύρων που μόνο που τους βλέπεις σε πιάνει δέος. Από τον φυτοφάγο Rebbachisaurus tessonei, που ήταν σε μήκος πάνω από 18 μέτρα έως τον Giganotosaurus carolinii, τον σαρκοφάγο δεινόσαυρο που ήταν ο μεγαλύτερος που βρέθηκε ποτέ.
Μην φανταστείτε ότι είναι μόνο για παιδιά, είναι εντυπωσιακή για όλους εμάς που θέλουμε να δούμε από κοντά τους γίγαντες που κατάκτησαν τον πλανήτη μας για περισσότερα από 180 εκατομμύρια χρόνια.
Κάθε μία ώρα, θα προβάλλεται ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον 40λεπτο ντοκιμαντέρ για τους Δεινόσαυρους.

Οι Δεινόσαυροι της Παταγονίας

Οι Δεινόσαυροι της Παταγονίας
Κέντρο Ιππασίας στο Γουδή
Τηλ. 2107701890
Έως 31 Μαϊου
Δευτέρα έως Παρασκευή 9:00 -20:00
Σάββατο και Κυριακή 10:00 -21:00
Τιμή εισιτηρίου: 7€, παιδικό 4€

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.