• Ακολουθήστε μας
Δημιουργώντας το αύριο
Αύριο / Demain
Σίνα 31, Αθήνα
Auditorium Theo Angelopoulos - Γαλλικού Ινστιτούτο

Δημιουργώντας το αύριο

Τετάρτη 24 Μαΐου 2017

Η κινηματογραφική λέσχη του Γαλλικού Ινστιτούτου συχνά-πυκνά επιλέγει προβολές που ξεχωρίζουν μια τέτοια περίπτωση είναι και η  ταινία «Αύριο», που έκανε θραύση στη Γαλλία. Θεωρήθηκε δε ως εξαιρετικό μέσο προτροπής για τους πολίτες ώστε αυτοί να δοκιμάσουν να γίνουν οι επιχειρηματίες της αλλαγής.

Μια έρευνα ανακοινώνει την πιθανή εξαφάνιση ενός μέρους της ανθρωπότητας έως το 2100, ο Cyril Dion και η Mélanie Laurent φεύγουν με μία ομάδα τεσσάρων ατόμων. Σκοπός τους είναι να καταλάβουν τι θα μπορούσε να προκαλέσει μία τέτοια καταστροφή και, κυρίως, πώς μπορούμε να την αποφύγουμε.

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους συναντούν τους πρωτοπόρους που εφευρίσκουν νέες πρακτικές στο χώρο της γεωργίας, της ενέργειας, της οικονομίας, της δημοκρατίας και της εκπαίδευσης. Παραθέτοντας μία μετά την άλλη αυτές τις θετικές και στοχευμένες πρωτοβουλίες που έχουν ήδη πάρει μορφή, δίνεται η εικόνα του κόσμου του αύριο που αναδύεται…

Η ταινία «Αύριο» προβλήθηκε για πάνω από 23 εβδομάδες στη Γαλλία και ξεπέρασε το 1.000.000 θεατές!

Αύριο / Demain

24 Μαΐου 2017 στις 19.30
Auditorium Theo Angelopoulos
Γαλλικού Ινστιτούτο
Σίνα 31, Αθήνα, τηλ.:2103398600
Είσοδος ελεύθερη, ελληνικοί υπότιτλοι

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.