• Ακολουθήστε μας
Δροσερά αστικά απογέυματα
Πλατεία Χρυσοστόμου Σμύρνης
Πλατεία Χρυσοστόμου Σμύρνης, Νέα Σμύρνη

Δροσερά αστικά απογέυματα

Δευτέρα 20 Ιουλίου 2015

Την περιοχή της Νέας Σμύρνης έχουμε πολλούς λόγους για να τη λατρεύουμε. Έχει μια μοναδική αγορά, ψαγμένα ντελικατέσεν και ασύλληπτες "τρύπες" με τοπικά παραδοσιακά προϊόντα, τις ακαδημίες του ερασιτέχνη Πανιωνίου που συγκεντρώνουν παιδιά και νέους χαρίζοντας μοναδική ζωντάνια στα απογεύματα, ένα καλαίσθητο άλσος και μια εξαιρετική πλατεία με άπειρες επιλογές εστίασης.

Στην είσοδο της, προς την Λεωφόρο Συγγρού, δεσπόζει το επιβλητικό άγαλμα του Πατριάρχη Χρυσοστόμου, ενώ σε χαμηλότερο υψομετρικά επίπεδο μια σειρά από συντριβάνια πίδακες αναβλύζουν νερό σε ύψος που ξεπερνά τα δύο μέτρα. Πολλά καθίσματα στη σκιά των δέντρων εντός αλλά και περιμετρικά, ένα μακρύ ρυάκι νερού από οξειδωμένο χάλυβα παράλληλα στον χωμάτινο πεζόδρομο, πολύ δροσιά, πλούσια βλάστηση και επιτέλους κόσμο.

Άνθρωποι κάθε ηλικίας που επιλέγουν να περάσουν ένα καλοκαιριάτικο απόγευμα στην πλατεία, γιατί η ποιότητα ζωής συχνά είναι απλά θέμα επιλογής!

Πλατεία Χρυσοστόμου Σμύρνης

Νέα Σμύρνη, (Β είσοδος από Λεωφ. Συγγρού)
Χωρίς περίφραξη, επισκέψιμη όλες τις ώρες

Αφορά επίσης: 
Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.