• Ακολουθήστε μας
Με στιλ νοσταλγικό
Μπέμπα
Ακαδήμου 16, Μεταξουργείο

Με στιλ νοσταλγικό

Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017

Σκοπεύαμε να το επισκεφτούμε μετά από έξοδο στο θέατρο, όμως τελικά φανήκαμε ανυπόμονοι να το δοκιμάσουμε, χάρη στις κριτικές των φίλων. Ο χώρος σε κερδίζει με την πρώτη ματιά. Το οίκημα ψηλοτάβανο με στενόμακρα παράθυρα. Ωραία ξύλινα τραπέζια, το μάτι μας έπεσε στην κεντρική ροτόντα με τα έξι καθίσματα και εκεί καθίσαμε

Στη "Μπέμπα" η παράδοση συναντά τη μοντέρνα κουζίνα και τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά, περιποιημένο περιβάλλον, νόστιμα πιάτα, καλή μουσική και ευγενική εξυπηρέτηση. Δοκιμάσαμε φάβα, ριζότο μανιταριών, απάκι κοτόπουλο, παπαρδέλες με καβουρμά Κομοτηνής και πικάντικο λαχματζούν με σουτζούκι, στο τέλος μας κέρασαν γλυκό.

Τα πιάτα θα τα χαρακτήριζα μεσογειακά και αναμφίβολα πεντανόστιμα, οι τιμές είναι καλές, εμείς κυμανθήκαμε στα 17€ το άτομο, τα άξιζε και με το παραπάνω αυτό το ζεστό, ρετρό εστιατόριο που βρίσκεται διπλά από το θέατρο Μεταξουργείο.

Μπέμπα

Ακαδήμου 16, Μεταξουργείο
Tηλ: 2114061847
Ανοιχτά και το μεσημέρι

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.