• Ακολουθήστε μας
Τα σχολεία κλείσανε
Καλοκαίρι στο Παιδικό Μουσείο
Κυδαθηναίων 14, Αθήνα
Παιδικό Μουσείο

Τα σχολεία κλείσανε

Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

Τα σχολεία κλείσανε. Όμως εμείς τι κάνουμε με τα παιδιά μας; Πως τους δίνουμε ερεθίσματα και δεν τα αφήνουμε μόνο με τα ηλεκτρονικά; Για τα παιδιά μας, ηλικίας 5-12 χρόνων, μία διέξοδος είναι το Παιδικό Μουσείο. Το Παιδικό Μουσείο διοργανώνει τις καθημερινές από τις 8.30 π.μ. έως τις 4.30 μ.μ., εκδηλώσεις με θέμα «Κάθε ημέρα και μια άλλη ημέρα». Η πρώτη περίοδος έχει ήδη ξεκινήσει και θα ολοκληρωθεί στις 12 Ιουλίου.
Τι περιλαμβάνει; Νομίζω ότι οποιαδήποτε και να είναι τα ενδιαφέροντα των παιδιών μας, κάτι θα βρούμε που να τους αρέσει ή ακόμα και όλα. Έχει ημέρες αφιερωμένες στα ταξίδια, στα αθλήματα, στο φαγητό, στη μόδα, στις μάσκες, στη μουσική, στη παραλία, στο κάμπινγκ, στα φρούτα, στη χαλάρωση.
Γίνονται ερευνητές, εξερευνητές, πειραματίζονται με διάφορα υλικά, δημιουργούν έργα συνδυάζοντας τη μάθηση με την ψυχαγωγία.
Άλλωστε είναι γνωστό ότι το Παιδικό Μουσείο δημιουργήθηκε για να βοηθά τα παιδιά να καταλάβουν και να χαρούν τον κόσμο μέσα στον οποίο ζουν.
Έτσι τα παιδιά μας θα αξιοποιήσουν το καλοκαίρι στην Αθήνα, με ένα διαφορετικό τρόπο.

Καλοκαίρι στο Παιδικό Μουσείο

Κυδαθηναίων 14, Πλάκα
Τηλ. 2103312995
Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί για ακόμα 2 περιόδους:
Δευτέρα 1 Ιουλίου έως Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013
Δευτέρα 8 Ιουλίου έως Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013
Η οικονομική συμμετοχή ανά περίοδο είναι 150 ευρώ για κάθε παιδί
Η οικονομική συμμετοχή για μία ημέρα είναι 30 ευρώ για κάθε παιδί
Στην τιμή περιλαμβάνεται δεκατιανό & ελαφρύ γεύμα

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.