• Ακολουθήστε μας
Ποιος τη ζωή μου...
ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ «ΠΟΙΟΣ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ»
Θέατρο Badminton,

Ποιος τη ζωή μου...

Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

Είδαμε την παράσταση «Μίκης Θεοδωράκης – Ποιος τη ζωή μου» και ακόμα δεν μπορούμε να ξεπεράσουμε τη συγκίνηση που νιώσαμε.
Μία παράσταση που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τις μεγάλες παραγωγές στα γνωστά θέατρα του εξωτερικού, αλλά αντίθετα μας κάνει να νιώθουμε ευγνώμονες για το έργο του κορυφαίου εν ζωή καλλιτέχνη, Μίκη Θεοδωράκη.
Μία αναδρομή στην ιστορία μας, μέσα από τα βιώματα και τις συνθέσεις του μεγάλου μουσικού. Μικρασιατική καταστροφή, δικτατορία του Μεταξά, Κατοχή, Δεκεμβριανά, Εμφύλιος, Εξορίες, «άνοιξη της δεκαετίας του `60», δικτατορία, Μεταπολίτευση…
Το σενάριο της παράστασης και τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Θέμης Μουμουλίδης με καθοδήγηση του ίδιου του συνθέτη. Εξαιρετικοί ηθοποιοί και τραγουδιστές όπως ο Γρηγόρης Βαλτινός, η Φιλαρέτη Κομνηνού, ο Άρης Λεμπεσόπουλος, η Ελισάβετ Μουτάφη, ο Κώστας Μακεδόνας, η Γιώτα Νέγκα, ο Κώστας Θωμαϊδης κ.α., συνολικά 28 ηθοποιοί-χορευτές, 4 τραγουδιστές και 12 μουσικοί, μας ταξιδεύουν στην ιστορία και μας γεμίζουν δύναμη για τις δύσκολες μέρες που περνάμε.
Τον Ιούνιο θα δοθεί μια παράσταση στη Μακρόνησο, τόπο εξορίας του συνθέτη και χιλιάδων Eλλήνων…
Θα σας ενημερώσουμε μόλις μάθουμε περισσότερα, μέχρι τότε όμως φροντίστε να εξασφαλίσετε εισιτήρια για το Badminton. Αξίζει πραγματικά!

ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ «ΠΟΙΟΣ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ»

Θέατρο Badminton
Ολυμπιακά Ακίνητα Γουδή
Τηλ. 2108840600
Έως 2/6/2013
Τετ., Κυρ.: 20.00
Τρ., Πέμ., Παρ., Σάβ.: 20.45
Τιμές εισιτηρίων:
Από 10€ έως 38€, φοιτητικό- ανέργων 7€
Προπώληση εισιτηρίων:
Public, Forthnet, viva.gr

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.