• Ακολουθήστε μας
Η χαρμολύπη μέσ' από τις μελωδίες του Μάνου
Ρεσιτάλ
Λεωφόρος Συγγρού 364, Καλλιθέα
Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Η χαρμολύπη μέσ' από τις μελωδίες του Μάνου

Παρασκευή 7 Απριλίου 2017

Η Μεγάλη Εβδομάδα προ των πυλών και το ωφέλιμο "χαροποιὸν πένθος" μπαίνει και πάλι στη ζωή και την ψυχική μας διάθεση. Στο πλαίσιο αυτό η Εθνική Λυρική Σκηνή και ο Σείριος, παρουσιάζουν τέσσερις εμβληματικούς κύκλους τραγουδιών του Μάνου Χατζιδάκι, με την υψίφωνο Μαρία Κωστράκη και τον Λευτέρη Μιχαλόπουλο στο πιάνο.

«Μ’ ένα τραγούδι άρχισε ο κόσμος και μ’ ένα τραγούδι θα τελειώσει» ο τίτλος του, την Μεγάλη Τρίτη 11 Απριλίου στην Εναλλακτική Σκηνή της ΕΛΣ στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Τα έργα που θα παρουσιαστούν, είναι: Ο κύκλος του C.N.S., Ο Μεγάλος Ερωτικός, Ο Ματωμένος Γάμος και O Καπετάν Μιχάλης . Μέσα από τα έργα αυτά, ο Χατζιδάκις μιλά ποιητικά για την απώλεια, την ενοχή, τον έρωτα, τον θάνατο, τον πόλεμο και την ελευθερία.

Μ' ένα τραγούδι άρχισε ο κόσμος και μ' ένα τραγούδι θα τελειώσει

Ρεσιτάλ

11 Απριλίου 2017
Εναλλακτική Σκηνή Εθνικής Λυρικής Σκηνής
Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος
Λεωφόρος Συγγρού 364, 176 74 Καλλιθέα
Ώρα έναρξης: 20.30
Τιμές εισιτηρίων:  € 20,15
Φοιτητικό, παιδικό   €10
Καλλιτεχνική επιμέλεια: Γιώργος Χατζιδάκις
Σολίστ:
Μαρία Κωστράκη
Λευτέρης Μιχαλόπουλος

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.