• Ακολουθήστε μας
Πλανήτης Voca καλεί Γη
VOCA PEOPLE

Πλανήτης Voca καλεί Γη

Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2013

Στις 12 και 13 Ιανουαρίου θα προσγειωθεί στο Badminton για δεύτερη φορά, το αστρόπλοιο των VOCA PEOPLE. Από αυτό θα κατέβουν 8 εξωγήινοι. Είναι άσπροι με κόκκινα χείλια. Ο ένας έχει κάτι σαν το δικό μας μούσι.
Αν θυμάστε την ταινία "Ο Εξωγήινος", οι Άνθρωποι επικοινωνούσαν με τους Εξωγήινους με ήχους. Αυτό το τρόπο διάλεξαν οι VOCA PEOPLE για να επικοινωνήσουν μαζί μας.
Έχουν ακούσει τη μουσική από τη γη για δεκαετίες και τώρα, με τις μιμητικές ικανότητες που τους χαρακτηρίζουν, έχουν αποφασίσει να επικοινωνήσουν με την ανθρωπότητα για δύο βράδια εκτελώντας τραγούδια που αγαπούμε, σαν μουσικό-ευγνωμοσύνη που τους αφήσαμε να προσγειωθούν.
Από το στόμα τους βγαίνουν εκπληκτικοί φωνητικοί ήχοι. Acapella τραγούδι. Σύγχρονοι ήχοι του beat-box που μιμείται τους ήχους από τύμπανα, τρομπέτες, κιθάρες και άλλα όργανα. Χωρίς να χρησιμοποιούν κανένα μουσικό όργανο επί σκηνής, εκτελούν μία μοναδική μουσική παράσταση, με χιουμοριστικό τρόπο και με τη συμμετοχή του κοινού.
Οι VOCA PEOPLE αποδεικνύουν περίτρανα ότι η μουσική μπορεί να ξεπερνά όλα τα γλωσσικά και πολιτισμικά εμπόδια. Εάν δεν το πιστεύετε, δείτε τους εδώ

VOCA PEOPLE

Θέατρο Badminton
Κεντρική Σκηνή
12 - 13 Ιανουαρίου 2013
Εισιτήρια: 24€-35€

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.