• Ακολουθήστε μας
Η ζωή σε κλίμακα
Μικρόκοσμος
Από 4 Ιανουαρίου 2018 στους κινηματογράφους

Η ζωή σε κλίμακα

Πέμπτη 4 Ιανουαρίου 2018

Για ακόμα μια φορά ο φοβερός "Έλληνας" του Χόλιγουντ Αλεξάντερ Πέιν δημιουργεί μια ταινία που ισορροπεί με επιτυχία ανάμεσα στο δράμα και την κωμωδία. Ο "Μικρόκοσμος" πέρα από μια διασκεδαστική εμπειρία είναι και η αφορμή να επανεξετάσουμε τη φαυλότητα της εποχής και τα μικρά - μεγάλα προβλήματα της δικής μας καθημερινότητας.

Σε ένα κοντινό μέλλον, οι άνθρωποι, χάρη σε έναν Νορβηγό επιστήμονα, αποκτούν τη δυνατότητα να συρρικνώνουν τον εαυτό τους. Οι συρρικνωμένοι άνθρωποι ζουν σε μικρές πόλεις, τρέφονται λιγότερο, και χρειάζονται λιγότερο χώρο, ενώ δημιουργούσαν λιγότερα σκουπίδια. Γενικά η ζωή τους θα έχει θετικό αντίκτυπο στην ανθρωπότητα.

Ο Πολ και η γυναίκα του είναι δύο καθημερινοί άνθρωποι που αποφασίζουν να εγκαταλείψουν την αγχωμένη τους ζωή, να συρρικνωθούν, και να ζήσουν στο νέο και πολλά υποσχόμενο κόσμο-μινιατούρα. Όμως η επιλογή τους αυτή οδηγεί σε απρόσμενες περιπέτειες!

Μικρόκοσμος

Downsizing
Παραγωγή: Νορβηγίκή - Αμερικάνικη ταινία Φαντασίας
Σκηνοθεσία: Αλεξάντερ Πέιν
Με τους: Ματ Ντέιμον, Κρίστοφ Γουόλτζ, Χονγκ Τσάου, Τζέισον Σουντέικις, Κρίστεν Γουίγκ
Διάρκεια: 135'
Από 4 Ιανουαρίου 2018 στους κινηματογράφους
Δείτε εδώ το trailer

Αφορά επίσης: 
Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.