• Ακολουθήστε μας
Πές μου τι σκεφτεσαι;
Όλα τα μανιτάρια τρώγονται (αν και ορισμένα μόνο μία φορά)
Αντισθένους 7 & Θαρύπου, Αθήνα
Θέατρο του Νέου Κόσμου (κάτω χώρος)

Πές μου τι σκεφτεσαι;

Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

Με την ομάδα 4Frontal το Red Umbrella έχει ασχοληθεί και στο παρελθόν. Προσωπικά δεν κρύβω πως νεανική τους φρεσκάδα και η αμεσότητα, εμπεριέχουν ένα αυθεντικό καλλιτεχνικό αποτύπωμα που ξεχωρίζει.

Η παράσταση "Όλα τα μανιτάρια τρώγονται (αν και ορισμένα μόνο μία φορά)" σε κέρδιζε και μόνο με το άκουσμα του τίτλου της. Βασίζεται στο γνωστό κείμενο του Παριζιάνου συγγραφέα Herve Le Tellier και πραγματεύεται το ένα καθημερινό ερώτημα που συγκεντρώνει τις περισσότερες αναληθείς απαντήσεις από γενέσεως κόσμου.

Εσύ τι απαντάς όταν κάποιος σε ρωτήσει ¨τι σκέφτεσαι;¨ Πως θα ήταν η ζωές μας αν εξωτερικεύαμε χωρίς αναστολές τις σκέψεις μας;

Μια αντισυμβατική κωμωδία για τολμηρό κοινό με ανοικτούς ορίζοντες στο σύγχρονο θέατρο. Μια παράσταση που δεν θα αντέξουν οι σοβαροφανείς και όσοι δεν διαθέτουν επαρκή αποθέματα χιούμορ!!!

Όσοι πάλι θέλετε να γνωρίσετε τη 4Frontal αλλά προτιμάτε εγχώρια θεματολογία και κείμενο μπορείτε, αφού για λίγες μόνο παραστάσεις ξανανεβάζουν την μεγάλη τους περσινή επιτυχία "Ο Μουνής" της Λένας Κιτσοπούλου στον ίδιο επίσης χώρο 

Διαγωνισμός: 

Εξασφαλίσαμε για εσάς δωρεάν διπλές προσκλήσεις. Δήλωσε εδώ τη συμμετοχή σας στην κλήρωση.

Όλα τα μανιτάρια τρώγονται (αν και ορισμένα μόνο μία φορά)

Μέχρι 5 Απριλίου 2015

Θέατρο του Νέου Κόσμου (κάτω χώρος)
Αντισθένους 7 & Θαρύπου, Αθήνα
Ομάδα 4Frontal
Σκηνοθεσία: Παντελής Δεντάκης
Παρασκευή - Σάββατο 21:15
Κυριακή 19:00
Είσοδος: κανονικό 12€, φοιτητικό10€, ανέργων 8€

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.