• Ακολουθήστε μας
Η πέτρα της ζωής
Η Πέτρα του Βορρά
Αμερικής 4, Αθήνα
Θέατρο Αλίκη

Η πέτρα της ζωής

Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015

Τον ηθοποιό Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο τον γνωρίζαμε, τη συγγραφική του δεινότητα όμως την ανακαλύψαμε πρόσφατα μέσα από την παράσταση που υπογράφει αυτό το χειμώνα, στην παιδική σκηνή του θεάτρου “Αλίκη”.

Τίτλος της "Η πέτρα του Βορρά". Ένα δωδεκάχρονο αγόρι με περίσσιο θάρρος μα παιδική ακόμα ψυχή, ξεκινά ένα ταξίδι στον κόσμο με σκοπό να βρει τον πατέρα που αν και δεν γνώρισε ποτέ, ξέρει πως έφυγε με σκοπό να φέρει την ειρήνη, ώστε ο γιος του να μην χρειαστεί να ζήσει την αγριότητα του πολέμου.

Τα παιδιά ξετρελάθηκαν από τη μαγική ατμόσφαιρα, τα ομολογουμένως εντυπωσιακά σκηνικά την επιβλητική μουσική που πλημμυρίζει την ατμόσφαιρα, το όμορφα δοσμένο κείμενο και τις ερμηνείες.

Μια παράσταση για παιδιά 6 ως 12 ετών, μια μεγάλη παραγωγή που δεν αναλώνεται σε φθηνούς εντυπωσιασμούς αλλά προσεγγίζει το κοινό της με τη σοβαρότητα που αρμόζει. Αξίζει να πάτε τα παιδιά σας!

Η Πέτρα του Βορρά

Για παιδιά 6 ως 12 ετών
Θέατρο Αλίκη
Αμερικής 4, Αθήνα
Σκηνοθεσία: Κ.Παπαδάκη, Οδ. Παπασπηλιόπουλος
Πρωταγωνιστούν:  Αποστολίδου Φανή, Δενδρινού Χριστίνα, Μακρής Ντένης, Μαράουι Τζεφ, Παπαδάκη Κατερίνα, Παπαδοκωνσταντάκης Μάρκος, Πολιτάκης Γιάννης, Σαρακατσάνης Γιάννης, Χατζηαγγελάκης Σπύρος.
Διάρκεια : 75'
Δείτε το trailer της παράστασης
Εισιτήρια: Από 10€
Κρατήσεις - αγορά εισιτηρίων:
Στο τηλέφωνο 211 1000 365 και στο www.ticket365.gr

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.