• Ακολουθήστε μας
Σαιξπηρική μαγεία για παιδιά
Τρικυμιά
Χαλκιδικής 83, Γκάζι
Θέατρο Λύχνος

Σαιξπηρική μαγεία για παιδιά

Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

Πριν λίγα χρόνια ξεπέρασα τη αντίληψη ότι δηλαδή ο Σαίξπηρ είναι δύσκολος για τα παιδιά μέσα από το έργο "Όνειρο καλοκαιρινής Νύχτας", αυτές τις ημέρες το επιβεβαίωσα ακόμα περισσότερο συνοδεύοντας τα πιτσιρίκια μου στο θέατρο Λύχνος για την παράσταση Τρικυμία.
Εκεί ζήσαμε μια έντονη εμπειρία περιπέτειας και κωμωδίας συνάμα, πλημμυρισμένοι από τρυφερότητα και μηνύματα που υμνούν τις ηθικές αξίες. Με άλλα λόγια, όλα όσα χρειάζεται ένα παραμύθι ώστε να συνεπάρει μικρούς και μεγάλους!
Ο Σαίξπηρ στο κύκνειο αυτό άσμα του ξεπερνά τα ανθρώπινα πάθη αφήνοντας παρακαταθήκη στους ανθρώπους αξίες όπως η κατανόηση, η μεταμέλεια και η συγχώρεση.
Η εξαιρετική διασκευή για παιδιά γράφτηκε το 2003 από την Βίλλυ Σωτηροπούλου ενώ τη μουσική των τραγουδιών της παράστασης υπογράφει ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας.
Θέλουμε να δουν και τα δικά σας παιδάκια αυτή την παράσταση γι' αυτό και προσφέρουμε διπλές προσκλήσεις για 2 τυχερούς φίλους μας.
Για συμμετοχή στην κλήρωση πατήστε το κόκκινο κουμπί "Προώθησε αυτή την πρόταση" στην κορυφή της σελίδας και στείλε την στους φίλους σου! Κάθε επιπλέον προώθηση (από το ειδικό κόκκινο κουμπί) σου δίνει παραπάνω συμμετοχές στην κλήρωση που θα γίνει την Δευτέρα 23/12, στις 13:00.
 

Τρικυμιά

Θέατρο Λύχνος
Χαλκιδικής 83, Γκάζι τηλ: 2110121686
Για παιδιά 5-12 ετών
Κυριακές 11:30
Είσοδος: 10€ ενήλικες, 8€ παιδιά
 

Αφορά επίσης: 
Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.