• Ακολουθήστε μας
Για τη μαμά!
Η Παράξενη Ζωή του Τίμοθι Γκριν

Για τη μαμά!

Τρίτη 10 Μαΐου 2016

Έχοντας φρέσκια ακόμα στη μνήμη μας τη γιορτή της μητέρας αποφάσισα να σας προτείνω μια γλυκιά ταινία που πέρασε από τους κινηματογράφους πριν 3 χρόνια περίπου.

Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως δακρύβρεχτο story οικογενειακής αγάπης, άλλωστε η Disney ξέρει καλά την συνταγή... Όμως το ευφάνταστο σενάριο του Αχμετ Ζάπα, γιος της μουσικής ιδιοφυΐας Φρανκ Ζάπα, μιλά για την αγάπη, τη διαφορετικότητα και την ανιδιοτέλεια με μια γλυκιά αφέλεια που καταφέρνει να κερδίσει το κοινό της από τα πρώτα κιόλας λεπτά!

Στα της υπόθεσης, ένα νιόπαντρο ζευγάρι,διαπιστώνει ότι δεν μπορεί να κάνει παιδί. Τη δύσκολη εκείνη νύχτα αποφασίζουν να σφραγίσουν και να θάψουν στον κήπο τους ένα κουτί που θα περιέχει όλες τις ευχές, τις σκέψεις και τα όνειρά τους για το παιδί που θα επιθυμούσαν να έχουν, ελπίζοντας ελπίζοντας πως με τον τρόπο αυτό θα καταφέρουν να ξεπεράσουν το πλήγμα, όμως στη ζωή, αλλά κυρίως στο σινεμά μπορεί πάντα να συμβεί ένα θαύμα...

Μια πρόταση αφιερωμένη στις μητέρες όλων μας!!!

Η Παράξενη Ζωή του Τίμοθι Γκριν

The Odd Life of Timothy Green
Αμερικάνική ταινία 2012
Σκηνοθεσία Πίτερ Χέτζις
Με τους: Τζένιφερ Γκάρνερ, Ρόζμαρι Ντεγουίτ, Τζόελ Έντγκερτον, Σι Τζέι Άνταμς
Διάρκεια: 105'
Δείτε εδώ το trailer

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.