• Ακολουθήστε μας
Mare Nostrum
Φεστιβάλ Μεσογειακής Μουσικής
Κύπρου 9, Αθήνα

Mare Nostrum

Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

Φανταστείτε! Δεκαετία 70. Η τηλεόραση έχει αρχίσει να μπαίνει γοργά στη ζωή των Ελλήνων. Και φυσικά άρχισαν να εμφανίζονται και οι τεχνίτες, επισκευαστές των τηλεοράσεων.
Στην Κυψέλη στεγάζονταν ένα Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων όπου στους 2 ορόφους του, συναρμολογούσαν και επισκεύαζαν τις τεράστιες ασπρόμαυρες τηλεοπτικές συσκευές. Την ίδια περίοδο η καλλιτεχνική ζωή της περιοχής ήταν στα ύψη με τους «κοσμικούς» να εμφανίζονται στη Φωκίωνος Νέγρη.
Σήμερα ο παλιός χώρος μετασχηματίστηκε σε πολυχώρο τεχνών, το "Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων", όπου παρόλο το τεχνολογικό του όνομα, λαμβάνουν χώρα θεατρικές παραστάσεις, εκθέσεις και συναυλίες, για μεγάλους και παιδιά.
Αυτές τις ημέρες στη περιοχή πνέει ένας θαλασσινός αέρας και φέρνει τις μουσικές των χωρών της Μεσογείου μέσα στα πλαίσια ενός Φεστιβάλ Μεσογειακής Μουσικής.
Ξεχωρίσαμε
2/3 Fin' Amor - Lamia Bedioui(20:00)
Τραγούδια από την Αλγερία, την Υεμένη και την Παλαιστίνη μέχρι τη μεσαιωνική Γαλλία.
2/3 Αντάμα - Ειρήνη Δερέμπεη, Κάρολος Κουκλάκης(22:00)
Παραδοσιακή κρητική μουσική.
3/3 Μαζί στη χαρά - Encardia(12:00)
Μουσική και χορός των Ελλήνων της Νότιας Ιταλίας. Μια παράσταση-έκπληξη για μικρούς και μεγάλους.

Φεστιβάλ Μεσογειακής Μουσικής

Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων
Κύπρου 91Α & Σικίνου, Κυψέλη
Τηλ. 2130040496
Καθημερινά μέχρι την Κυριακή 3 Μαρτίου
Τιμή εισόδου για κάθε παράσταση: 6 ευρώ

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.