• Ακολουθήστε μας
Χριστούγεννα στην Άγρια Δύση
Χριστούγεννα στο The Ranch
Σοφικό, Κορινθίας

Χριστούγεννα στην Άγρια Δύση

Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016

Αν ψάχνετε μια διαφορετική απόδραση για τις ημέρες των Χριστουγέννων τότε διαβάστε προσεκτικά αυτές εδώ τις γραμμές.

Tο "The Ranch" στο Σοφικό Κορινθίας διοργανώνει ένα ξεχωριστό event που θα συναρπάσει μικρούς και μεγάλους. Βόλτες στη φύση, ιππασία, τοξοβολία και πολλές ακόμα δραστηριότητες περιμένουν όλους όσους επισκεφθούν το ράντσο από 23 ως 26 Δεκεμβρίου 2016.

Τις ημέρες αυτές στο ξύλινο western restaurant o σεφ θα ετοιμάζει καθημερινά έναν πλούσιο μπουφέ με χριστουγεννιάτικες λιχουδιές. Η εκδρομή σας μπορεί να είναι ημερήσια όμως αν η διάθεση και η τσέπη σας το επιτρέπει μπορεί να φτάσει και τις 4 ημέρες περιλαμβάνοντας πλήρη διατροφή και διαμονή στα μοναδικά ξύλινα σπιτάκια που δεν στερούνται καμίας απολύτως άνεσης.

Ένα εναλλακτικό πλάνο για όλη την οικογένεια γεμάτο ζεστασιά, χαμόγελα και παιχνίδια, ότι ακριβώς επιθυμούμε όλοι άλλωστε για τα Χριστούγεννα!

Χριστούγεννα στο The Ranch

23-26 Δεκεμβρίου 2016
Δείτε εδώ πλήρες πρόγραμμα, παροχές και τιμές
 

Αφορά επίσης: 
Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.