• Ακολουθήστε μας
Οικογενειακές καταστάσεις
Μαύρος Γάτος
Πολέμωνος 4, Παγκράτι

Οικογενειακές καταστάσεις

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016

Οι Παγκρατιώτες το γνωρίζουν χρόνια τώρα όμως αξίζει να το μάθετε κι εσείς οι υπόλοιποι. Φοιτητικό στέκι από παλιά, φημισμένο για το μαμαδίστικο φαγητό που προσφέρει.

Συνολικά ο "Μαύρος Γάτος" αποτελεί μια οικογενειακή υπόθεση, από αυτές που συνθέτουν αρκετά succes story στο χώρο της εστίασης στη χώρα μας. Νοστιμότατα μαγειρευτά και τα κρέατα της ώρας, πρωταγωνιστούν στον κατάλογο του μαγαζιού.

Ο βασικός χώρος είναι ένα υπόγειο που θυμίζει ταβέρνα εποχής με έξυπνο στιλιστικό χαρακτήρα. Η εξυπηρέτηση ξεχωρίζει για την ευγένεια και την αποτελεσματικότητα. Πήραμε σαλάτα, ορεκτικά και παϊδάκια. Ήπιαμε μπιρίτσα.

Ο ψήστης ξέρει καλά τη δουλειά και η μαγείρισσα επίσης. Συνολικά φάγαμε πολύ καλά και του σκασμού. Πληρώσαμε 62 € τα 4 άτομα. Αυτό που ανέβασε κάπως το λογαριασμό ήταν η ελαφρώς τσιμπημένη τιμή στα παϊδάκια.

Μαύρος Γάτος

Πολέμωνος 4, Παγκράτι, τηλ.: 2107236903
Καθημερινά 12:00 μ.μ. - 1:00 π.μ
Την Κυριακή μέχρι τις 18:00

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.