• Ακολουθήστε μας
Όπως Αμερική
Phil Gates live
Τριβωνιανού 17, Μετς
Half Note

Όπως Αμερική

Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2018

Μια μεγάλη μορφή του σύγχρονου blues εμφανίζεται αυτές τις μέρες στην πόλη. Πρόκειται για τον μοναδικό Phil Gates που παρότι το στιλ στο παίξιμό του εμφανίζει επιρροές από το  Σικάγο που είναι η γενέτειρά του. Ο Gates κατέληξε στην κιθάρα και το blues αφού πρώτα δοκίμασε διάφορα μουσικά όργανα.

Το στυλ και το ύφος του παιξίματος του εκπληκτικού Gates θυμίζει τα πρώτα μουσικά στάδια του Buddy Guy, μία περίοδο χαρακτηριστική για την υψηλή της ενέργεια αναμεμειγμένη όμως με λίγο με στοιχεία της jazz, του funk και του Rhythm & Blues ή ήχους Νέας Ορλεάνης. Ο Gates, πλαισιωμένος από την εξαιρετική μπάντα του, μας φέρνει ένα υπέροχο μείγμα σύγχρονου Chicago, Delta & Mississippi Blues με λίγο από funk και R&B.

Στο παρελθόν έχει δουλέψει, εκτός από μουσικός, σε παράλληλες μουσικές εργασίες, όπως μηχανικός ήχου, και έχει έρθει σε στενή επαφή με όλη τη στιλιστική γκάμα, από το καθαρό big city blues ως το latin και το blues της Νέας Ορλεάνης. Τα τελευταία χρόνια ζει στην Ελβετία ενώ στη χώρα μας, και συγκεκριμένα στο "Half Note" έρχεται για πρώτη φορά για να τον απολαύσουμε από τις 19 έως τις 22 Γενάρη 2018.

Phil Gates live

Παρασκευή 19 έως Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2018
Half Note
Τριβωνιανού 17, Μετς
Εισιτήρια από 15€

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.