• Ακολουθήστε μας
Κι όμως οι χορευτές είναι Έλληνες!
Ρωμαίος και Ιουλιέττα
Κόκκαλη 1, Αθήνα

Κι όμως οι χορευτές είναι Έλληνες!

Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

Είχα την τύχη να το παρακολουθήσω πέρυσι τον Μάιο και πιστεύω ότι αποτελεί την πιο θεαματική παραγωγή μπαλέτου της Εθνικής Λυρικής Σκηνής.
Μόλις έμαθα πως το “Ρωμαίος και Ιουλιέττα” σε μουσική διεύθυνση Λ. Καρυτινού και χορογραφία Ρ. Τζανέλλα επιστρέφει στο Μέγαρο Μουσικής και σπεύδω να σας το προτείνω!
Το αριστουργηματικό μπαλέτο του Προκόφιεφ, βασισμένο στο ομώνυμο θεατρικό έργο του Σαίξπηρ, αποδίδεται με τρόπο μοναδικό, χάρη στη δημιουργικότητα του χορογράφου, στην προσωπικότητα και το ταλέντο των χορευτών του Μπαλέτου της Ελληνικής Λυρικής Σκηνής.
Ακόμα κι αν δεν είχατε ποτέ στο παρελθόν ανάλογη εμπειρία τολμήστε να δείτε αυτή την παράσταση, μέχρι την ώρα που γράφτηκαν αυτές οι γραμμές η διαθεσιμότητα των εισιτηρίων το έκανε εφικτό για κάθε βαλάντιο.

Ρωμαίος και Ιουλιέττα

Ρωμαίος και Ιουλιέττα
Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
Αίθουσα Τριάντη
5-6-7 Απριλίου
Ώρα 20:00
Τιμές: 15€, 30€, 40€, 60€
10€ Παιδ.- Φοιτ.
Αγορά Εισιτηρίων Online

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.