• Ακολουθήστε μας
Μελωδικός Γενάρης
Πέμπτες του Γενάρη στο Cafe
Πανεπιστημίου 12, Αθήνα
Café Νομισματικού Μουσείου

Μελωδικός Γενάρης

Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2018

Καλή χρονιά σε όλες και όλους τους φίλους, ξεκινάμε το 2018 μελωδικά κάνοντας τον πρώτο μας σταθμό στο Cafe του Νομισματικού Μουσείου που θα γεμίσει τα βράδια κάθε Πέμπτης του Γενάρη με τον καλύτερο τρόπο.
Στις 4/1 η νεαρή ερμηνεύτρια Τέτη Κασιώνη θα μας μυήσει στο «Πέταγμα» που είναι ο τίτλος του πρώτου προσωπικού δίσκου της. Με όχημα την έθνικ και έντεχνη ελληνική μουσική μας ταξιδεύει με δικές της συνθέσεις καθώς και με τραγούδια της Edith Piaf, της Chavela Vargas, του Astor Piazzola, του Jacques Brel, της Luz Cazal και άλλων σπουδαίων ερμηνευτών και μουσικών της παγκόσμιας σκηνής.

Στις 11/1 ο Γιώργης Χριστοδούλου παρέα με τον Χάρη Σταυρακάκη στο πιάνο και το ακορντεόν γεμίζει τη βραδιά με τραγούδια αλλά και με τις ιδιαίτερες ιστορίες των τραγουδιών με τις οποίες συνοδεύει πάντα το πρόγραμμα του.

Στις 18/1 το Jennie Kapadai trio παρουσιάζει classics του vocal jazz ρεπερτορίου. Θυμίζοντάς μας την Ella, την Billie, την Dinah, τον Frank αλλά και την Amy! Ενώ στις 25/1 η ξεχωριστή  ερμηνεύτρια Eva Sakellari υπόσχεται μια «acoustic» βραδιά γεμάτη με soul συναίσθημα με soul, pop, blues, funk αλλά και jazz αγγλόφωνες επιτυχίες, καινούριες και παλιές, original τραγούδια καθώς και «πειραγμένες» διασκευές.

Πέμπτες του Γενάρη στο Cafe

4-11-18 και 25 Γενάρη 2017
Ώρα έναρξης: 21.00
Café του Νομισματικού Μουσείου
Πανεπιστημίου 12, Αθήνα
Πληροφορίες/Κρατήσεις στο τηλ.:2103610067

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.