• Ακολουθήστε μας
Λεωφόρος Ελ Μαλεκόν ...μέσω Πειραιώς
GRUPO COMPAY SEGUNDO BUENA VISTA SOCIAL CLUB
Πειραιώς 100, Γκάζι
Τεχνόπολις

Λεωφόρος Ελ Μαλεκόν ...μέσω Πειραιώς

Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

Όσοι έχουν δει ζωντανά τους Compay Segundo στο παρελθόν ανυπομονούν να τους ξανακούσουν, εσείς πάλι που δεν είχατε μέχρι σήμερα αυτή την εμπειρία αξίζει να το βάλετε στο πρόγραμμά σας. Μοναδική προϋπόθεση η καλή διάθεση και η συμπάθεια στα latin ακούσματα.
Όμως αυτό το καλοκαίρι υπάρχει και ένας επιπλέον λόγος να βρεθείτε στον υπέροχο χώρο της Τεχνόπολης του δήμου Αθηναίων, αφού επιπλέον εκεί θα βρείτε βιβλία, λιχουδιές, CDs και βινύλια, όλα από την Κούβα. Παράλληλα μοναδικές επιδείξεις χορού αλλά και επιτόπου εκμάθηση (για τις πρώτες ανάγκες του καλοκαιριού).
Από τις 17:30 που ανοίγουν οι πόρτες συντροφιά θα σας κρατούν DJs με βαθειά γνώση του αντικειμένου και ασφαλώς άφθονο ρούμι!
Αν πάλι ακόμα δεν έχετε πειστεί, αναζητήστε τη μοναδική ταινία - ντοκιμαντέρ του Βιμ Βέντερς, Buena Vista Social Club (1996) και αναθεωρήστε...

GRUPO COMPAY SEGUNDO BUENA VISTA SOCIAL CLUB

Τεχνόπολις
Πειραιώς 100, Γκάζι
27/6
Ώρα έναρξης: 21.30
Τιμές: 17€ Προπώληση, 22€ Ταμείο
Προπώληση: Public, Viva.gr, Τεχνόπολις

Αφορά επίσης: 
Σημαντικά: 
Dance
Tags: 
Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.