• Ακολουθήστε μας
Του Παλιάτσου τα blues
Παλιάτσος Cafe Wine Bar
Πλατεία Αγίας Τριάδος, Πεντέλη

Του Παλιάτσου τα blues

Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

Σήμερα σκοπεύω να σας "ψήσω" για μια βόλτα ως την Παλιά Πεντέλη κι επειδή πλέον λίγο πολύ όλοι υπολογίζουμε τις χιλιομετρικές μας αποστάσεις, ακόμα κι αν πρόκειται για τη διασκέδασή μας, απαιτούνται σοβαρά επιχειρήματα.
Ξεκινώ λοιπόν, είναι μαγαζάρα, είναι all day, το χειμώνα νομίζεις πως είσαι σε cafe χιονοδρομικού ενώ το καλοκαίρι σε νησί. Η διακόσμηση και η επίπλωση εστιάζει στην άνεση και χαλάρωση του επισκέπτη ενώ οι μουσικές επιλογές έχουν γούστο και ταυτότητα.
Αν επιλέξετε να το επισκεφθείτε βράδυ, κάντε το αυτή την Κυριακή 16/2 για να ζήσετε ένα μοναδικό live από μια μπάντα που κουβαλά τη δική της ιστορία πίσω από το όνομα Blues Cargo και αποτελεί κατά την ταπεινή μου γνώμη την πιο γνήσια προσέγγιση της σχολής blues του Σικάγο επί ελληνικού εδάφους.
 

Παλιάτσος Cafe Wine Bar

Πλατεία Αγίας Τριάδος, Παλαιά Πεντέλη
τηλ: 2108100889
Ανοικτά όλη μέρα
Κρασί 4€, Μπύρα 3,5€
To Live της Κυριακής 16/2 ξεκινά στις 22:00
 

Αφορά επίσης: 
Σημαντικά: 
+LiveMusic
Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.