• Ακολουθήστε μας
Παράδεισος στο κέντρο!
Ξαναγνωρίζουμε τον Εθνικό κήπο
Λεωφ. Αμαλίας, όπισθεν Ζαππείου
Εθνικός Κήπος

Παράδεισος στο κέντρο!

Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

Δεν είναι λίγες οι φορές που όλοι παραπονιόμαστε για την έλλειψη ελεύθερων χώρων στο κέντρο της πόλης, όμως η σημερινή μας πρόταση σας προτρέπει να περιπλανηθείτε σε μια έκταση 285 στρεμμάτων ιδιαίτερης αισθητικής απλότητας αλλά και φυσικού κάλους! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αποβιβαστείτε στη στάση μετρό Συντάγματος και να διαβείτε την είσοδο του εθνικού κήπου στο πλάι του κοινοβουλίου.
Ο καλύτερος μακράν χώρος στην πόλη για τρέξιμο, βόλτα αλλά και έξοδο με τα παιδιά, μιας και διαθέτει μια εξαιρετική παιδική χαρά κάτω από τη σκιά τεράστιων δέντρων αλλά και χωρίς ίχνος τσιμέντου! Πραγματική όαση πρασίνου στο κέντρο, καθώς πέρα από την πλούσια βλάστηση αλλά και τα καλοστρωμένα χωμάτινα μονοπάτια, παρέχει πλήθος διαδρομών χωρίς να νοιάζεστε για τον ήλιο τους θερμούς μήνες. Ο χώρος είναι περιφραγμένος και φυλασσόμενος.
Συνδυάστε το με πικ-νικ στο γρασίδι ή μια στάση στο χαλαρό παραδοσιακό καφενεδάκι εντός του κήπου.
Για τους πιο κοσμικούς προτείνουμε την “Αίγλη” στο πλάι του Ζαππείου!
 

Ξαναγνωρίζουμε τον Εθνικό κήπο

Είσοδοι από: Λεωφ. Αμαλίας, όπισθεν Ζαππείου, Ηρώδου Αττικού
Ανοικτά για το κοινό από την ανατολή μέχρι τη δύση του ήλιου.

Αφορά επίσης: 
Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.