• Ακολουθήστε μας
Με βάση την ελληνική κουζίνα
Κουκουνάρι
Λεωφόρος Μεσογείων 262, Χολαργός
Λεωφόρος Μεσογείων 262, Χολαργός

Με βάση την ελληνική κουζίνα

Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017

Πάνω στη λεωφόρο Μεσογείων στο ύψος του Χολαργού επισκεφθήκαμε το "Κουκουνάρι". Ο χώρος ευχάριστος και απλός, ο πληροφοριοδότης μας είχε κάνει λόγο για εγγυημένα νόστιμο και καλομαγειρεμένο φαγητό. Το μενού εστιάζει στην λεγόμενη σύγχρονη ελληνική κουζίνα. Ικανοποιητική και η γκάμα σε ορεκτικά και ζυμαρικά, αρκετά κρεατικά στη σχάρα αλλά και διάφορα μαγειρευτά που μας κέντρισαν την περιέργεια.

Επιλέξαμε σαλάτα με σπανάκι, ραβιόλι με απάκι, κοντοσούβλι κοτόπουλο, κότσι χοιρινό και ομελέτα με σπαράγγια, ήπιαμε μπύρες αν και η λίστα κρασιών ήταν αρκετά ενδιαφέρουσα.

Ομολογώ πως είχαμε πάει διαβασμένοι, έτσι απολαύσαμε πραγματικά το σύνολο των πιάτων. Οι μερίδες χορταστικές και τα πιάτα καλοστημένα. Ίσως και να υπερβάλαμε λιγάκι στην παραγγελία. Πληρώσαμε 20€ το άτομο, ίσως να θέλαμε κατα βάθος να είναι λίγο πιο κάτω όμως τελικά δεν πήραμε τίποτα λιγότερο από αυτό που μας κόστισε, θα ξαναπάμε!

Κουκουνάρι

Λεωφόρος Μεσογείων 262, Χολαργός, τηλ.: 2106540400
Καθημερινά 12:30 μ.μ. - 12:30 π.μ.

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.