• Ακολουθήστε μας
Ποταπαγόρευση
Gin Joint
Χρήστου Λαδά 1, Αθήνα

Ποταπαγόρευση

Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

Γράφει στον κατάλογο ότι είναι εμπνευσμένο από κάποια μπαρ στην Αμερική που πωλούσαν παράνομα αλκοολούχα ποτά. Η μουσική του σε βάζει κατευθείαν στο κλίμα. Με jazz και swing μελωδίες, δημιουργεί μία ατμόσφαιρα του μεσοπολέμου.
Το ατού του είναι τα κοκτέιλ. Άλλωστε η ιδέα του κοκτέιλ αναπτύχθηκε περίπου εκείνη την εποχή της ποτοαπαγόρευσης, για να κρύψει την κακή ποιότητα του αλκοόλ.
Εδώ όμως το αλκοόλ είναι πρώτης ποιότητας και ο τρόπος παρασκευής των κοκτέιλ καταπληκτικός. Το Gin Joint όπως προσδίδει και το όνομα του, ειδικεύεται στο gin, παρέχοντας μια μεγάλη γκάμα από ενδιαφέροντα cocktails με βάση το gin.
Φυσικά εκτός από το gin και τις παραλλαγές του, το Gin Joint προσφέρει και ότι άλλο ποτό μπορεί να ποθήσει η διάθεση σας.

Gin Joint

Χρήστου Λαδά 1, Πλ. Καρύτση
Τηλ. 2103218646
Δευτ.-Πέμ. 09.00-03:00
Παρ., Σάβ. 09:00-04:00
Κυρ. 12:00-03:00
Ποτό 7€, Cocktail 7€-12€

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.