• Ακολουθήστε μας
Ζόρικη αρχή!
Κακή Αρχή

Ζόρικη αρχή!

Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016

Ίσως έχετε ακούσει για την περιβόητη ταινία με τον Τζέισον Μπορν που τριγυρνά στην Αθήνα της κρίσης, αν και τα γυρίσματα έγιναν στην Τενερίφη... Εμείς θα σας προτείνουμε όμως κάτι άλλο, που τα γυρίσματα του έγιναν στη Β. Ελλάδα και αποδεικνύουν πως όχι μόνο, θα έπρεπε να είμαστε κινηματογραφικός προορισμός, άλλα πως αξίζει να δημιουργήσουμε τις δικές μας ταινίες δράσης.

Η "Κακή Αρχή" του Βασίλη Κιλτίδη το αποδεικνύει περίτρανα. Στην ταινία παρακολουθούμε τη ζωή ενός νεαρού αγρότη που αλλάζει όταν αυτός κινδυνεύει να χάσει το σπίτι του λόγω χρεών του, νεκρού πλέον, πατέρα του. Μια καλοδουλεμένη σεναριακά ιστορία δράσης και καταδίωξης που εστιάζει στον άνθρωπο, την τοπική κοινωνία, το κράτος, εντός κι εκτός των ορίων του νόμου, αλλά και τη μαφία.

Δυνατές ερμηνείες, απίστευτα τοπία και καταιγιστική δράση συνθέτουν ένα αποτέλεσμα που αξίζει να το απολαύσετε στο σινεμά!

Κακή Αρχή

Ελληνική Περιπέτεια 2016
Διάρκεια: 85'
Σκηνοθεσία Βασίλης Κιλτίδης
Με τους: Αντώνη Ζαφειρόπουλο, Γεωργία Πιερρουτσάκου, Γιάννη Ποιμενίδη, Σλάβι Σλαβόφ
Δείτε το trailer

Αφορά επίσης: 
Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.