• Ακολουθήστε μας
Μουσικό ταξίδι στα αστέρια
Opera Chaotique Live at Αστεροσκοπείο
Λόφος Νυμφών, Θησείο
ΕΘΝΙΚΟ ΑΣΤΕΡΟΣΚΟΠΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

Μουσικό ταξίδι στα αστέρια

Τετάρτη 13 Ιουλίου 2016

Ο νυχτερινός ουρανός είναι ένα θαυμάσιο θέαμα ακόμα και με γυμνά μάτια. Λένε ότι χωρίς τηλεσκόπιο, μπορούμε να δούμε περίπου 7.000 αστέρια απ' τη Γη, αλλά τα φώτα της πόλης δεν μας αφήνουν να δούμε πάνω από 2.000.
Εμείς θα σας προτείνουμε να πάτε εκεί που μπορείτε να δείτε 219.000.000 μεμονωμένα αστέρια. Υπερβάλουμε αλλά στο Αστεροσκοπείο στον Λόφο των Νυμφών, σίγουρα μπορείτε να δείτε πολλά περισσότερα άστρα και με τις οδηγίες των ανθρώπων του να μπορέσετε να ξεχωρίσετε κάποια από αυτά.
Τώρα αν ταυτόχρονα απολαμβάνετε την μουσική ενός ιδιαίτερου ντουέτου που δεν ξέρει από διαχωριστικές γραμμές ανάμεσα στην όπερα, τη τζαζ, το καμπαρέ και την ποπ, είσαστε πολύ τυχεροί.
Στις 14 Ιουλίου το ντουέτο που ονομάζεται Opera Chaotique και αποτελείται από τον Tenorman φωνή/αφήγηση και πιάνο και τον Voodoo Drummer στα ντραμς, θα δημιουργήσουν ένα ξεχωριστό καλοκαιρινό event κάτω από τα άστρα ενώ το κοινό εκτός από το live θα έχει την ευκαιρία και την τύχη να παρατηρήσει τα αστέρια και τη Σελήνη από το Τηλεσκόπιο Δωρίδη στην Πνύκα.
Τέλος το ξέρατε ότι φέτος, κλείνονται 170 χρόνια μετά την επίσημη έναρξη της λειτουργίας του Αστεροσκοπείου, που το ανακηρύσσει ως το αρχαιότερο ερευνητικό ίδρυμα της χώρας;

Opera Chaotique Live at Αστεροσκοπείο

ΕΘΝΙΚΟ ΑΣΤΕΡΟΣΚΟΠΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ
Λόφος Νυμφών, Θησείο
Πέμπτη 14 Ιουλίου
Τηλ. 2103490036
Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:00, ώρα έναρξης 21:30
Εισιτήριο : 10€
Μπορείτε να προμηθευτείτε εισιτήρια από το αστεροσκοπείο
πρωί 11.00-15.00
και Τετάρτη 20:00 - 22:00

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.