• Ακολουθήστε μας
Παιχνίδι που ξεκλειδώνει συναισθήματα!
Ποιος είμαι εγώ;
Καρατζά 7, Αθήνα
Μουσείο Συναισθημάτων Παιδικής Ηλικίας

Παιχνίδι που ξεκλειδώνει συναισθήματα!

Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

Αυτή τη χρονιά ολοκληρώνεται η διαδραστική έκθεση του Μουσείου Συναισθημάτων Παιδικής Ηλικίας με τίτλο: “Ποιος είμαι εγώ;” Σας την προτείνουμε ανεπιφύλακτα γιατί αποτελεί εμπειρία που αξίζει να προσφέρετε ως γονείς στα παιδιά σας.
Όμως ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, αναφέροντας πως το συγκεκριμένο μουσείο χαρακτηρίζεται ως μοναδικό αφού μέσα από τη διαδραστική χρήση των εκθεμάτων, το παιχνίδι και τα παραμύθια, ενθαρρύνει τα παιδιά να κατανοήσουν τα συναισθήματα.
Ενταγμένη στο ίδιο πλαίσιο η έκθεση, στόχο έχει να τους δώσει ερεθίσματα ώστε να γνωρίσουν τον εαυτό τους, κατανοώντας την μοναδικότητα που τα διακρίνει.
Να αποδεχτούν, άρα και να αγαπήσουν τον εαυτό τους, καθώς και να αναπτύξουν τις εσωτερικές πηγές αυτοεκτίμησης. Και όλα αυτά φυσικά μέσα από τον κώδικα που κάθε παιδί λατρεύει και δεν είναι άλλος από το παιχνίδι!
Η έκθεση πραγματοποιείται σε συνεργασία με το μουσείο «Museé des Enfants» του Βελγίου.

Ποιος είμαι εγώ;

Καρατζά 7, Φιλοπάππου
Tηλ. 2109218329
Μέχρι 29/5/2013, Σάββατο & Κυριακή: 10:00-14:00
10:00-13:00 είναι ανοιχτή η διαδραστική έκθεση του μουσείου
Είσοδος στην έκθεση: 4 ευρώ

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.