• Ακολουθήστε μας
Πάρε τη Στροφή
Η ΣΤΡΟΦΗ
Λεωφόρος Ειρήνης 33, Πέραμα

Πάρε τη Στροφή

Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

Με κίνδυνο να αποσπάσω αρνητικά σχόλια σχετικά με το αισθητικό μου κριτήριο στην επιλογή ψαροταβέρνας θα σας μιλήσω για την "Στροφή".
Μπαίνεις στο Πέραμα και δεν έχεις ιδέα που θα βρεις το μαγαζί, όμως τα πράγματα είναι απλά μιας και ξαφνικά συναντάς μπροστά σου μια μεγάλη στροφή, έφτασες!
Κορυφαίο τηγάνι, στρείδια, μύδια και τα σχετικά. Ψάρια χοντρά, ψάρια ψιλά με ειδική μνεία στη ψητή σαρδέλα. Εξαιρετικός γόνος καλαμαριού και γαριδάκι εφόσον η λαιμαργία σας ξεπερνά τους ηθικούς φραγμούς, μιας και η αλιεία γόνου αποτελεί νούμερο ένα κίνδυνο για την εξαφάνιση του είδους.
Εφόσον δεν προβείτε σε υπερβολές ο λογαριασμός θα κινηθεί γύρω στα 20€ το άτομο. Τα βράδια του Παρασκευοσάββατου και τα μεσημέρια της Κυριακής ξεκινήστε νωρίς, η ζωντανή μουσική αποτελεί δέλεαρ και τα τραπέζια περιορισμένα...

Η ΣΤΡΟΦΗ

Λ. Ειρήνης 33 Πέραμα
Tηλ: 2104416456
Καθημερινά, από 10 π.μ. έως 1 π.μ
 

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.