• Ακολουθήστε μας
Συνεργατική απόλαυση
Κρίκος Συνεργατικό Καφενείο
Γενναίου Κολοκοτρώνη 49, Πετράλωνα

Συνεργατική απόλαυση

Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

Βρέθηκα εκεί καλεσμένος σε γιορτή ένα Σαββατόβραδο. Ο χώρος αν και έχει ένα απροσδιόριστο στιλ φιλοσοφίας Mix and Much σε χαλαρώνει σου δημιουργεί ένα έντονο αίσθημα οικειότητας. Αυτός είναι ο Κρίκος στα Πετράλωνα!

Λίγα τετράγωνα μακριά από την πολυσύχναστη πλέον πλατεία Μερκούρη το συνεργατικό γωνιακό καφενείο  είναι ότι ακριβώς χρειάζεται μια παρέα που θέλει να αράξει με τις ώρες για να πιει το καφεδάκι της. το βράδυ η κατάσταση γίνεται ακόμα πιο ενδιαφέρουσα.

Τη θέση των ροφημάτων στα τραπεζάκια παίρνουν ρακές, κρασιά και διαφορά μεζεκλίκια, όλα προϊόντα απ΄ευθείας από Έλληνες παραγωγούς. Παράλληλα φιλοξενούν live από ταλαντούχες νεανικές μπάντες. Το Σαββατόβραδο που το επισκέφθηκα το μενού είχε μια παρέα που με ρεμπέτικες μελωδίες μας χάρισε μια πραγματικά όμορφη εμπειρία διασκέδασης.

Οι τιμές είναι προσιτές για κάθε βαλάντιο, με 10€ κατ' άτομο μια παρέα 6-8 ατόμων την βγάζει τέλεια. Η εξυπηρέτηση είναι ελαφρώς προβληματική την ώρα αιχμής όμως το χαμόγελο και η θετική διάθεση των κοριτσιών που σερβίρουν μας αποζημίωσε και με το παραπάνω.

Υ.Γ. Η ιδέα του μαυροπίνακα με το πιάτα είναι καταπληκτική, αν δοκιμάσουν να σβήνουν ότι τελειώνει και δεν είναι πια διαθέσιμο για παραγγελία το κέρδος από την διαδραστική αυτή επικοινωνία θα είναι σημαντικό!

Κρίκος Συνεργατικό Καφενείο

Γενναίου Κολοκοτρώνη 49, Πετράλωνα - Φιλοπάππου, 

Tηλ.:2109210060
Κάθε μέρα 10:00 π.μ. - 2:00 π.μ.

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.