• Ακολουθήστε μας
Φαλτσο-ποτηριές στο Μαρούσι!
FALTSO
Ηλία Διάμεση 5-7, Μαρούσι

Φαλτσο-ποτηριές στο Μαρούσι!

Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

Το λένε Faltso, αν και εμείς διαπιστώσαμε πλήρη αρμονία σε όλα τα επίπεδα. Θα το συναντήσεις στον κάθετο πεζόδρομο της Ερμού στο Μαρούσι, Ηλία Διαμέση. Ο άριστος συνδυασμός πέτρας και ξύλου (στην οροφή κυρίως) σε κερδίζουν από το πρώτο λεπτό, η ζεστασιά του χώρου μαρτυρά πως εδώ θα περάσεις καλά, είτε αράζοντας στους καναπέδες για πρωινό ή μεσημεριανό καφεδάκι, είτε μπροστά στη μπάρα για ποτάκι με φίλους. Ένα άλλο στοιχείο καταλυτικής σημασίας είναι ότι το ‘μαγαζί’ μαζεύει κόσμο και τις καθημερινές, γεγονός που δεν θα πρέπει να περνά απαρατήρητο στις μέρες μας.
Όμως το κλειδί της επιτυχίας θα το αποκαλύψουμε τώρα! Οι bartenders του faltso bar είναι και βραβευμένοι, και πολυταξιδεμένοι, πράγμα που σημαίνει πως είναι και πολύ καλά εκπαιδευμένοι. Για του λόγου το αληθές αναφέρω πως το 2011, ο κατάλογός τους ψηφίστηκε ως "Cocktail menu of the Year"! Αν πάλι νομίζετε πως πλέον αναπαύονται θαυμάζοντας τις περγαμηνές τους, ζητήστε να σας πουν για τις 40 και πλέον ετικέτες τζιν που διαθέτουν από όλο τον κόσμο, γεγονός που κάνει τα cocktails τους ασυναγώνιστα. Ααα... και όλα τα παραπάνω σε άκρως φυσιολογικές τιμές.
Αξίζει ακόμα να αναφέρω πως αν είστε ποδηλάτης (στην πράξη και όχι στα λόγια) απολαμβάνετε ειδικά προνόμια, για όσους τώρα, σε επίπεδο γυμναστικής, ασκείτε μόνο τα δάχτυλά των χεριών σας σε πληκτρολόγια και touch screen, το κατάστημα διαθέτει free Wi-Fi πρόσβαση. Μια ιδανική ευκαιρία για να συστήσετε το redumbrella.gr σε όλους σας τους φίλους!

FALTSO

Ηλία Διάμεση 5-7, Μαρούσι
Τηλ. 2108020225
Δευτ - Σαβ: 9:00 π.μ.ως αργά το βράδυ
Την Κυριακή ανοίγει 6:30 μ.μ.

Tags: 
Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.