• Ακολουθήστε μας
Ότι ζούμε, με χιούμορ
Τι Ζούμε;
Καρόλου 18 Αθήνα
Θέατρο Βέμπο

Ότι ζούμε, με χιούμορ

Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2017

Μπορεί ο Λάμπρος Φισφής πριν μερικά χρόνια να είχε "κάψει το σενάριο" στο mega όμως αυτή τη φορά επέλεξε να το γράψει, να το αναπτύξει και επιτέλους να μας το παρουσιάσει!

Το «Τι Ζούμε;» λοιπόν είναι η πρώτη επιθεώρηση που υπογράφει ο Λάμπρος Φισφής  και μετά από ένα απόλυτα πετυχημένο πέρασμα από τη Θεσσαλονίκη κάνει πρεμιέρα στο θέατρο Βέμπο.

Ουσιαστικά αποτελεί μια ωδή στην καθημερινότητα, μέσα από ήρωες της διπλανής πόρτας… Ίσως μάλλον με μια νότα ευπρόσδεκτης υπερβολής, καταφέρνει να δώσει πρωταγωνιστικό ρόλο σ’ εκείνες τις μικρές λεπτομέρειες της καθημερινής ζωής που όλοι αγαπάμε να μισούμε!

Στη σκηνή ανεβαίνει ο ίδιος μαζί με μια εξαιρετική ομάδα κωμικών ενώ τη σκηνοθεσία υπογράφει ο πολυτάλαντος Γιάννης Σαρακατσάνης.

Τι Ζούμε;

Μέχρι 6 Φεβρουαρίου 2018
Θέατρο Βέμπο, Καρόλου 18 Αθήνα, τηλ.: 2105229519
Κυριακή στις 21.30
Δευτέρα, Τρίτη στις 21.00
Με τους: Γιώργο Αγγελόπουλο, Μιχάλη Μαθιουδάκη, Δημήτρη Μακαλιά, Αλεξάνδρα Ούστα, Ζήση Ρούμπο, Γιάννη Σαρακατσάνη, Λάμπρο Φισφή, Ειρήνη Ψυχράμη.
Εισιτήρια από 13€

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.