• Ακολουθήστε μας
Στους ρυθμούς του Αργεντίνικου Τάνγκο
Μαθήματα Αργεντίνικου Τάνγκο
Μιαούλη 11, Ψυρρή

Στους ρυθμούς του Αργεντίνικου Τάνγκο

Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015

Πολλοί από τα μέλη μας ρωτάνε ποιοι ήταν οι δύο χορευτές τάνγκο που χόρεψαν στο τελευταίο πάρτυ μας. Ακόμα και όσοι δεν κατάφεραν να έρθουν, βλέποντας το βίντεο, τους ήρθε η όρεξη για χορό!
Η Φιλίππα και ο Γιάννης είναι εκτός από εξαιρετικοί χορευτές τάνγκο και εκπληκτικοί καθηγητές χορού.
Κάθε Δευτέρα πραγματοποιούν για αρχάριους, μαθήματα Αργεντίνικου Τάνγκο, σε έναν χαριτωμένο χώρο στου Ψυρρή.
Εμείς ήδη ξεκινήσαμε μαθήματα και μας έκανε τρομερή εντύπωση το πόσο ωραία είναι η ατμόσφαιρα του μαθήματος και κυρίως πόσο εύκολα οι καθηγητές, μας μετέδωσαν τις χορευτικές τους γνώσεις.
Το μάθημα ξεκινά ομαδικά, ο καθένας μας χορεύει μόνος του, μαθαίνοντας την βασική στάση χορού και μεμονωμένες χορευτικές κινήσεις. Αρκετά αργότερα ενωνόμαστε σε ζευγάρια, τα οποία εναλλάσσονται σε κάθε χορευτικό μουσικό κομμάτι. Μας άρεσε πολύ που ο κόσμος είχε πολύ φιλική διάθεση και η αναλογία φύλου ήταν η σωστή, ίσως και οι άνδρες να ήταν ελαφρώς παραπάνω, γεγονός πολύ σπάνιο για μάθημα χορού.
Οι περισσότεροι έρχονται μόνοι τους, οπότε μην διστάσετε να το δοκιμάσετε, ελάτε ακόμα και μόνοι σας, σίγουρα θα βρείτε πολλούς παρτενέρ χορού.
Το καταπληκτικό είναι ότι τα μαθήματα γίνονται με ελεύθερη συνεισφορά, μία τακτική που ακολουθείται κυρίως στο εξωτερικό. Δηλαδή κάνετε το μάθημα σας και στο τέλος ανάλογα με το πόσο κοστολογείτε την εμπειρία σας δίνετε κάποιο χρηματικό ποσό.
Εμείς στο Red Umbrella ξεκινήσαμε τα μαθήματα, ελάτε και εσείς να χορέψουμε μαζί! Θα διασκεδάσετε πολύ!

Μαθήματα Αργεντίνικου Τάνγκο

Μιαούλη 11, Ψυρρή
(πίσω από το μετρό του Μοναστηρακίου)
στον 3ο όροφο
Κάθε Δευτέρα στις 8.00 μ.μ.
Με ελεύθερη συνεισφορά
Για πληροφορίες στείλτε email στο philippako55@yahoo.gr

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.