• Ακολουθήστε μας
Ρίξε μια ζαριά καλή
Το Τάβλι
Αριστοφάνους 34Β και Σαρρή, Ψυρρή

Ρίξε μια ζαριά καλή

Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013

Το Τάβλι, ίσως η πιο συναρπαστική παρτίδα που έχετε ζήσει σε μορφή παράστασης. Το εξαιρετικό κείμενο του Δημήτρη Κεχαΐδη, που έγινε γνωστό τη δεκαετία του 70' από τον Κάρολο Κουν και το θέατρο Τέχνης επιστρέφει στο σανίδι! Το έργο πραγματεύεται το αξεπέραστο νεοελληνικό όνειρο, με άλλα λόγια "πως θα πιάσουμε την καλή"!
Όλα (ξανα)ξεκίνησαν τον Ιούλιο του 2011 όταν ο Κωνσταντίνος Κάππα οραματίστηκε ν' ανεβάσει τη συγκεκριμένη παράσταση σε μια παλιά Αθηναϊκή Αυλή και το κατάφερε με την σκηνοθετική και υποκριτική συμπαράσταση του Νίκου Ορφανού. Το ταξίδι αυτό συνεχίστηκε με επιτυχία στην Αθήνα, στη συνέχεια όργωσε κυριολεκτικά την Ελλάδα.
Αυτές τις ημέρες ο Κωνσταντίνος Κάππας επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος, που δεν είναι άλλος από την Αυλή στου Ψυρρή με συνοδοιπόρο του τον Σωκράτη Πατσίκα.

Το Τάβλι

Παίζουν: Κ. Κάππας, Σ. Πατσίκας
ΑΥΛΗ
Αριστοφάνους 34Β και Σαρρή, Ψυρρή
Τηλ:6945977572
Καθημερινά από 10 ως 20/9
Ώρα: 21.15
Είσοδος: 12€
Ατέλειες, Φοιτητικό, Ανεργίας: 10€
Διάρκεια: 70 λεπτά

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.