• Ακολουθήστε μας
Νύχτες εξωτικές και μαγεμένες
Βραζιλιάνα
Αρκάδων 4, Πετράλωνα

Νύχτες εξωτικές και μαγεμένες

Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

Τα Πετράλωνα είναι μία περιοχή που πάντα μου άρεσε πολύ, παρόλο που δεν μένω κοντά. Μου θυμίζουν παλιά γειτονιά με γοητευτική αισθητική. Θεωρώ ότι τα μαγαζιά εδώ έχουν επηρεαστεί από την αισθητική αυτή και γι' αυτό διαθέτουν χαλαρή ατμόσφαιρα.
Ένα από τα μπαράκια που ξεχωρίζουν είναι το "Βραζιλιάνα" στο οποίο συχνάζουν "ωραίοι" άνθρωποι που θέλουν να περάσουν καλά, να ακούσουν όμορφη μουσική και να μη ξοδέψουν πολλά. Χωρίζεται σε δύο μεγάλους χώρους, στον έναν είναι το μπαράκι και στον άλλο υπάρχουν αρκετά τραπεζάκια για να επιλέξεις που νιώθεις καλύτερα, ενώ συχνά υπάρχουν και ενδιαφέρουσες εκθέσεις.
Από το όνομα "Βραζιλιάνα" καταλαβαίνεις το νόημα, σίγουρα θα περάσεις εξωτικά και μην ξεχάσεις να δοκιμάσεις το κοκτέιλ Caipirinha (διάσημο βραζιλιάνικο ποτό) για το οποίο φημίζεται.

Βραζιλιάνα

Αρκάδων 4, Πετράλωνα
Ανοιχτά από τις 12 για καφέ μέχρι αργά το βράδυ
Ποτό 5€, Σπέσιαλ 6€

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.