• Ακολουθήστε μας
Το μαγαζί είναι GIGI
GIGI
Στρατηγού Πετρίτη 1, Δροσιά

Το μαγαζί είναι GIGI

Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

Για να πας θα πρέπει να διασχίσεις όλη την Αθήνα και να φθάσεις στη Δροσιά. Αυτό μπορεί να είναι πρόβλημα για τους κατοίκους των νοτίων προαστίων, αλλά εμείς δε πτοούμαστε και κυκλοφορούμε σε όλη την Αθήνα.
Η ιδέα πίσω από το μαγαζί είναι αυτή του χαμπουργκεράδικου-μπαρ. Μπορείς να καθίσεις στη μπάρα και να πιείς το ποτό σου ακούγοντας ωραία δυνατή μουσική. Το καλύτερο όμως είναι να κάτσεις σε ένα τραπέζι με την παρέα σου και να απολαύσεις ένα ωραίο χάμπουργκερ.
Το μαγαζί πρωτοτυπεί, δίνοντας σου τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου χάμπουργκερ.
Εντάξει μη φανταστείτε ότι πλάθετε το κιμά. Απλώς μπορείς να επιλέξεις μέγεθος χάμπουργκερ, είδος ψωμιού και επίσης τα υλικά που θα είναι μέσα. Η δημιουργία σου, έρχεται σε ταψάκι στρωμένο με λαδόκολλα, με ωραίες πατάτες τηγανιτές.
Η ιδέα είναι ότι πιάνεις με τα χέρια το δημιούργημα σου και το τρως. Αν είσαι λίγο πιο περίεργος και χρησιμοποιήσεις μαχαιροπίρουνο, τότε μπορεί να φας και λίγο χαρτί. Έχει επίσης ωραίες σαλάτες και ορεκτικά και για το τέλος συμπαθητικά γλυκά. Ο κατάλογος δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλος ώστε να μπλεχτείς. Οι τιμές είναι καλές.
Εμάς μας ήρθε 16€ το άτομο. Δεν θα σας πω πως φτιάξαμε το δικό μας χάμπουργκερ αλλά υπολογίστε στο κόστος ότι πήραμε και σαλάτα, ορεκτικό και μπύρα.

GIGI

Στρατηγού Πετρίτη 1 Δροσιά
Τηλ. 6934038538- 2108133326
Ανοικτά για Πρωινό, Πρόγευμα, Μπέργκερ
Δευ - Κυρ: 8:00 π.μ. - 3:00 π.μ.

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.