• Ακολουθήστε μας
Σατυ-ροκάδες εν δράση
Θεήλατοι
Πύδνας 7, Αθήνα

Σατυ-ροκάδες εν δράση

Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

Μια ξεχωριστή μουσική παράσταση γεμάτη χιούμορ και μποέμ ατμόσφαιρα, θα πραγματοποιηθεί στις 22 και 23 Μαρτίου στο Kέντρο Τέχνης και Πολιτισμού ΒΕΤΟΝ7.
Εμπνευστής της ο χαρισματικός σατυρικός ποιητής αλλά και μουσικός, showman, τραγουδοποιός, Ζωρζ Πιλαλί. Μαζί του και οι χαρισματικοί Soufra Band, ενώ κατά πάσα βεβαιότητα δε θα αρνηθεί να μας ξεσηκώσει και ο Θείος Νώντας, κατά κόσμων Δημήτρης Πουλικάκος, με τις blues ιστορίες του αλλά και σπαρταριστές ροκ στιχομυθίες.
Τίτλος της φιλολογικής χοροεσπερίδας (όπως οι δημιουργοί της την ονομάζουν) οι Θεήλατοι: Έργον Αναρχοφωτόμυστον υπό του Ακαδημαϊκού Ζωρζ Πιλαλί και της Λογιωτάτης Soufra Band. To Red Umbrella ταγμένο στην υπηρεσία της υψηλής τέχνης και του πολιτισμού θα είναι εκεί!

Θεήλατοι

ΒΕΤΟΝ7
Πύδνας 7 Βοτανικός
Τηλ. 2107512625
22 & 23 Μαρτίου
Ώρα: 22:00
Εισιτήριο:12€

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.