• Ακολουθήστε μας
Lady Gaga
Lady Gaga live
Ολυμπιακό Στάδιο, Μαρούσι

Lady Gaga

Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

Η Μεγάλη Εβδομάδα είναι παραδοσιακά συνυφασμένη με την έννοια της νηστείας, αν σε αυτό προσθέσουμε και τις περιορισμένες επιλογές διασκέδασης που οι μέρες επιφυλάσσουν, όλα τελικά έχουν ως αποτέλεσμα τα βράδια να περνούν χαλαρά προσμένοντας την Ανάσταση σε κάθε επίπεδο!
Είναι όμως η κατάλληλη στιγμή για να μιλήσουμε για μια συναυλία ...σκέτη κόλαση που είναι προγραμματισμένη να γίνει στην πόλη μας στις 19 Σεπτεμβρίου και συγκεκριμένα στο Ολυμπιακό Στάδιο.
Ακριβώς αυτό, αναφέρομαι στη μεγάλη και σίγουρα εντυπωσιακή εμφάνιση της Lady Gaga. Η προπώληση είναι ήδη γεγονός! Οι τιμές ξεκινούν από τα 38,5€ και σκαρφαλώνουν μέχρι τα 82,5€. Για όσους επιλέξουν Αρένα το κόστος είναι 49,5€ ενώ για τους "μερακλήδες" έχει προβλεφθεί ένας περιορισμένος αριθμός VIP εισιτηρίων στα 115,5€ καθώς και Golden Standing στα 104,5€.
Και αν ετοιμάζεστε να σχολιάσετε πως οι τιμές είναι τσουχτερές, έχω να απαντήσω πως άλλο Lady Gaga και άλλο Lady Άντζελα...

Lady Gaga live

19 Σεπτεμβρίου 2014
Ολυμπιακό Στάδιο Αθηνών
Αγορά εισιτηρίων εδώ

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.