• Ακολουθήστε μας
Η Ανοιξη του Φθινοπώρου
Το Χρονικό ενός Πρώιμου Φθινοπώρου
Λεωφ. Ανδρέα Συγγρού 107, Αθήνα, Ελλάδα
Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών Ιδρύματος Ωνάση

Η Ανοιξη του Φθινοπώρου

Τρίτη 1 Μαρτίου 2016

Τον Δημήτρη Παπαδημητρίου μέσα από τις υπέροχες μουσικές που δημιουργεί, σίγουρα κάπου, σε κάποια στιγμή της ζωής μας τον έχουμε σιγοτραγουδήσει. Μας συντρόφεψε στις κορυφαίες στιγμές της εγχώριας κινηματογραφικής και τηλεοπτικής δραματουργίας, αφήνοντας ανεξίτηλο το πέρασμά του από το σύγχρονο λαϊκό και έντεχνο τραγούδι.

Αυτές τις ημέρες παρουσιάζει στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών το νέο του συμφωνικό έργο που θα ερμηνεύσει η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών. Το έργο είναι ουσιαστικά ένα συμφωνικό ποίημα σε 14 μέρη, τίτλος του "Το Χρονικό Ενός Πρώιμου Φθινοπώρου". Στο έργο αυτό συμμετέχει επίσης η λυρική σοπράνο Μυρσίνη Μαργαρίτη καθώς και ο βαρύτονος Χάρης Ανδριανός, ερμηνεύοντας τρία τραγούδια σε ποίηση Ανδρέα Εμπειρίκου, Rainer Maria Rilke και Charles Baudelaire.

Το Χρονικό ενός Πρώιμου Φθινοπώρου

4 & 5 Μαρτίου 2016
Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών, Ίδρυμα Ωνάση
Λεωφ. Ανδρέα Συγγρού 107, Αθήνα
Κεντρική Σκηνή
Συμφωνική σουίτα
Συνθέτης: Δημήτρης Παπαδημητρίου
Ερμηνεύει η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών
Διεύθυνση ορχήστρας: Γιώργος Πέτρου
Ώρα: 20:30
Εισιτήρια από 15€
Άνεργοι 5€

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.