• Ακολουθήστε μας
Το άλλο φεστιβάλ
i.P.A.S. Film Festival
Κολοκοτρώνη 57, Αθήνα
Booze Cooperativa

Το άλλο φεστιβάλ

Δευτέρα 3 Απριλίου 2017

Μια ομάδα με ακτιβιστικό προφίλ βρίσκεται πίσω από το i.P.A.S. Film Festival. Πρόκειται για τους The Default Project, που διοργανώνουν ένα φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους ανεξάρτητων παραγωγών με θεματολογία που αντλεί ερεθίσματα από την πολιτική και τον ακτιβισμό.

Από 6 έως 9 Απριλίου στο Booze, πολιτικοκοινωνικά ζητήματα της εποχής, μέσα από διαφορετικές οπτικές προσεγγίζονται από τους μικρομηκάδες όλου του κόσμου. Στο Φεστιβάλ θα προβληθούν πολιτικές ταινίες που καλύπτουν όλο σχεδόν το φάσμα της μοντέρνας κινηματογραφικής παραγωγής: ντοκιμαντέρ, ταινίες μυθοπλασίας και animation από τριάντα χώρες.

Όλα αυτά σε ένα περιβάλλον διαφορετικής έκφρασης, πολλές φορές, με την αναζωογονητική δύναμη της κωμωδίας, της σάτιρας, αλλά και του χορού!

i.P.A.S. Film Festival

6 ως 9 Απριλίου 2017
Καθημερινά από τις 12:00 έως 00:00
Booze Cooperativa
Κολοκοτρώνη 57 Αθήνα
Οι ταινίες θα προβάλλονται με αγγλικούς υπότιτλους
Δωρεάν είσοδος
Αναλυτικά το πρόγραμμα προβολών εδώ

Αφορά επίσης: 
Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.