• Ακολουθήστε μας
Κλασική κωμωδία ...αλλιώς
Πολύ κακό για το τίποτα
Αλκμήνης 8, Αθήνα

Κλασική κωμωδία ...αλλιώς

Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

"Πολύ κακό για το τίποτα". Πόσες και πόσες φορές στη ζωή μας δεν έχει τύχει να ξεστομίσουμε αυτή τη φράση, μόνο ο Σαίξπηρ είχε μια διαφορετική αντίληψη για το θέμα, χαρίζοντας για πάντα στο θεατρικό γίγνεσθαι ένα μοναδικό διαχρονικό κείμενο.
Μια σύγχρονη και εναλλακτική εκδοχή του είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε πριν λίγες ημέρες στο θέατρο Αλκμήνη στον Κεραμικό. Εκεί ένα καλοκουρδισμένο σύνολο νέων και ταλαντούχων ηθοποιών αποδίδει μια ενδιαφέρουσα και διασκεδαστική μοντέρνου ύφους προσέγγιση της Σαιξπηρικής αυτής κωμωδίας.
Μας κέρδισε επίσης η σκηνογραφική πρωτοτυπία, το μουσικό συνταίριασμα και η σκηνοθετική πινελιά της Ελένης Βλάχου που σε στιγμές κλείνει πονηρά το μάτι στον θεατή.
Εμείς από την πλευρά μας δίνουμε την διαβεβαίωση πως αποχωρώντας από το θέατρο, αυτό το ...πολύ κακό, μόνο για το τίποτα δεν ήταν!

Πολύ κακό για το τίποτα

Έως 20/2
Θέατρο Αλκμήνη
Αλκμήνης 8,Γκάζι
τηλ: 210 3428650
Παραστάσεις : 19 & 20 Φεβρουαρίου διπλές παραστάσεις στις 19:00 & 21:00
Διάρκεια: 70’
Τιμή εισιτηρίου: 10€, 8€ φοιτ., 5€ Ατέλειες - ανεργία

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.