• Ακολουθήστε μας
Olympic Classic Tour Rally
6ο Olympic Classic Tour Rally
Μαραθώνας
Μαραθώνας

Olympic Classic Tour Rally

Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

Ένας διεθνής αγώνας ιστορικών Αυτοκινήτων θα διεξαχθεί αυτές τις ημέρες. Πρόκειται για το 6ο Olympic Classic Tour Rally. Η οργανωτική επιτροπή φέτος συνεργάζεται με τον Δήμο του Ηλία Ψινάκη και φυσικά έχει έδρα τον Μαραθώνα περιλαμβάνοντας παράλληλα διαδρομές και στην υπόλοιπη Αττική, τη Βοιωτία και Εύβοια.

Αποτελεί μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για εμάς αλλά και τα πληρώματα ώστε να επισκεφθούμε σημαντικά μνημεία του τόπου μας και να απολαύσουμε διαδρομές σπάνιου φυσικού κάλλους. Δεν είναι τυχαίο ότι η εκκίνηση του αγώνα θα δοθεί στην αφετηρία του κλασσικού Μαραθωνίου.

Οι λάτρεις του κλασικού αυτοκινήτου, αλλά και εμείς της εναλλακτικής  ψυχαγωγίας θα μπορέσουμε να θαυμάσουμε από κοντά όμορφα και σπάνια αυτοκίνητα, τα οποία έγραψαν ιστορία σε άψογη κατάσταση ώστε να αντεπεξέλθουν στις απαιτήσεις του αγώνα.

6ο Olympic Classic Tour Rally

Δείτε το πρόγραμμα:
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
19:30 Εκκίνηση 1ου Σκέλους από Μαραθώνα (Αφετηρία Μαραθωνίου)
21:00 Τερματισμός
ΣΑΒΒΑΤΟ 11 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ20
09:30 Εκκίνηση 2ου Σκέλους Μαραθώνα–Νέα Μάκρη
13:50 Ανασυγκρότηση Χαλκίδα
18:30 Τερματισμός
ΚΥΡΙΑΚΗ 12 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
11:00 Εκκίνηση 3ου Σκέλους Μαραθώνα–Νέα Μάκρη
15:30 Τερματισμός
17:30 Τελετή απονομής
Περισσότερες πληροφορίες: HELLENIC LANCIA  CLUB Τηλ: 2103647640

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.