• Ακολουθήστε μας
Επιστροφή στην πατρίδα
Οδύσσεια by R. Wilson
Αγίου Κωνσταντίνου 22, Αθήνα

Επιστροφή στην πατρίδα

Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

Η ιστορία γνωστή. Ο Οδυσσέας μετά τον πόλεμο της Τροίας ξεκινά το ταξίδι της επιστροφής στην πολυαγαπημένη του Ιθάκη διασχίζοντας τη θάλασσα της Μεσογείου από το Αιγαίο Πέλαγος έως τα παράλια της Αφρικής, την Αδριατική και το Ιόνιο Πέλαγος. Με τους συντρόφους του στην αρχή και μόνος στη συνέχεια θα βρεθεί αντιμέτωπος με δοκιμασίες και εμπόδια σχεδόν ανυπέρβλητα, με τη μανιασμένη θάλασσα, με ναυάγια, με θεούς, ανθρώπους και μυθικά τέρατα. Πολυμήχανος και επινοητικός, θα ξεπεράσει όλα τα εμπόδια και θα καταφέρει να επιστρέψει στον τόπο του και να ξαναβρεί τη ζωή του.
Η παράσταση μοναδική. Ο Robert Wilson, ένας από τους σημαντικότερους καλλιτέχνες του κόσμου, εμπνέεται από το ομηρικό έπος και δημιουργεί με εξαιρετικούς έλληνες ηθοποιούς μια πρωτότυπη παράσταση στην ελληνική γλώσσα για το Εθνικό Θέατρο (συμπαραγωγή με το Piccolo Teatro του Μιλάνου).
Η Οδύσσεια, που θα παρουσιαστεί στην Αθήνα από τις 26 Οκτωβρίου έως τον Μάρτιο του 2013.

Οδύσσεια by R. Wilson

Εθνικό Θέατρο
Αγίου Κωνσταντίνου 22-24, Αθήνα
Από τις 26 Οκτωβρίου έως τον Μάρτιο του 2013
Τιμές Εισιτηρίων
Διακεκριμένη: 40 ευρώ
Α Ζώνη: 35 ευρώ
Β Ζώνη: 25 ευρώ
Γ Ζώνη: 20 ευρώ
Δ Ζώνη: 16 ευρώ (Β' Εξώστης)
Φοιτητικό/Νεανικό: 16 ευρώ (Γ' Ζώνη)
www.n-t.gr

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.