• Ακολουθήστε μας
Αναμένοντας τη Lucille
The Walking Dead

Αναμένοντας τη Lucille

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016

Η μεγάλη ημέρα έχει ήδη φτάσει και πολλοί από εμάς γνωρίζουμε καλά τον λόγο που θέλουμε αυτή η τσαγκαροδευτέρα να φτάσει στο σούρουπο. Ξέρουμε πολύ καλά ακόμη γιατί δεν κανονίσαμε τίποτα γι αυτό το βράδυ ενώ σας ενημερώνω πως καλό θα ήταν απόψε να μη θυμηθείτε να τηλεφωνήσετε στα φιλαράκια σας μετά τις 22:30 για να μάθετε τα νέα τους, δεν θα το εκτιμήσουν καθόλου πιστέψτε με!

Ο 7ος κύκλος της συναρπαστικής σειράς "Walking Dead" ξεκινά και όλοι θέλουμε επιτέλους να μάθουμε ποιος ...γνώρισε τελικά την θανατηφόρα Lucille του Negan. Ας μην ξεχνάμε ότι το "Walking Dead" είναι μια από τις ελάχιστες σειρές που συνεχίζει να κρατά την τη δράση και το σασπένς σε αμείωτη ένταση, με αποτέλεσμα να συνεχίζει να κερδίζει φανατικούς φίλους.

Το πρώτο από τα 16 επεισόδια του νέο κύκλου, θα προβληθεί στη χώρα μας αποκλειστικά στο FOX απόψε Δευτέρα 24 Οκτωβρίου στις 22:40, δηλαδή σε λιγότερο από 24 ώρες μετά την πρώτη προβολή στις Ηνωμένες Πολιτείες.

The Walking Dead

7ος κύκλος
Πρεμιέρα: Δευτέρα 24 Οκτωβρίου.
Όλα τα επεισόδια της σειράς θα είναι επίσης διαθέσιμα on demand μέσω FOX Play.
Το κανάλι FOX είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα μέσω NOVA, OTE TV, Vodafone TV και Cyta Τηλεόρασης.
Δείτε το trailer

Αφορά επίσης: 
Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.