• Ακολουθήστε μας
Καουμπόηδες αλά Γαλλικά
Les Cowboys

Καουμπόηδες αλά Γαλλικά

Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016

Κατά πάσα πιθανότητα το όνομα Τομά Μπιντεγκέν δεν σας λέει κάτι, εμείς μάθαμε περισσότερα για την σεναριακή του κυρίως προϊστορία, αφότου είδαμε το στο σινεμά το καταπληκτικό σκηνοθετικό του ντεμπούτο με  τίτλο «Les Cowboys».

Πρόκειται για ένα ευρωπαϊκής γραφής αφήγησης και κοπής γουέστερν. Ο Αλέν βρίσκεται μαζί με την οικογένειά του σε ένα φεστιβάλ country στην επαρχία της ανατολικής Γαλλίας. Αυτή είναι η τελευταία του μέρα ως ευτυχισμένος οικογενειάρχης γιατί σύντομα θα αντιληφθεί ότι η 16χρονη κόρη του,έχει εξαφανιστεί. Ο ίδιος ξεκινά την προσπάθεια να την εντοπίσει, ανακαλύπτοντας πως εκείνη έκρυβε αναπάντεχα μυστικά.

Τα χρόνια περνούν και αυτή η αναζήτηση θα κοστίσει τα πάντα στον Αλέν. Το «Les Cowboys» μιλά για απλούς ανθρώπους που προσγειώνονται στο χάος ενός κόσμου που δεν καταλαβαίνουν και θίγει ένα ακανθώδες κοινωνικοπολιτικό ζήτημα που προκαλεί πανικό...

Les Cowboys

Δραματική Γαλλική ταινία 2015
Διάρκεια: 104'
Σκηνοθεσία Τομά Μπιντεγκέν
Με τους: Φρανσουά Νταμιέν, Φίνεγκαν Όλντφιλντ, Αγκάτ Ντρον
Δείτε εδώ το trailer της ταινίας

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.