• Ακολουθήστε μας
Je ne veux pas travallier
Pink Martini
Ιερά οδός 11, Κεραμικός

Je ne veux pas travallier

Τρίτη 22 Απριλίου 2014

Ήταν, είναι και θα παραμείνουν η αγαπημένη μπάντα του Ελληνικού κοινού. Αν και τα χρόνια περνούν οι Pink Martini με την επιστροφή τους στη χώρα μας θέλουν να αποδείξουν για ακόμα μια φορά πως υπάρχουν μουσικές αξίες που παραμένουν αναλλοίωτες.
Από το μακρινό 1997 και το λατρεμένο Sympatique, με το οποίο το σχήμα συστήθηκε με τον καλύτερο τρόπο στην παγκόσμια μουσική σκηνή μέχρι το τελευταίο τους album με τίτλο Dream A Little Dream, ουδέποτε σταμάτησαν να μας ταξιδεύουν με τις νοσταλγικές τους μελωδίες και να μας κάνουν να συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε, σε πείσμα των πεζών ημερών που βιώνουμε.
Η προπώληση για το μοναδικό Μαγιάτικο Σαββατόβραδο που υπόσχονται έχει ήδη ξεκινήσει! Εμείς σας προτείνουμε να βιαστείτε, μιας και η παράδοση θέλει όλες τις παραστάσεις τους απέναντι στο Αθηναϊκό κοινό να σημειώνουν sold out...

Pink Martini

17/5
Γκάζι Live
Ιερά οδός 11, Γκάζι
Ώρα: 21:00
Εισιτήρια από 25€
Προπώληση: Public, Παπασωτηρίου, viva.gr, sevenspot.gr, weticket.gr

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.