• Ακολουθήστε μας
Θεραπεία πείνας
Θεραπευτήριο
Κυδαντιδών 41, Πετράλωνα

Θεραπεία πείνας

Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Τα Πετράλωνα διατηρούν ακόμα την εικόνα της παλιάς γειτονιάς, με τα χαμηλά σπίτια και κάποιες αυλές που ακόμα υπάρχουν. Παρόλο που έχουν ανοίξει αρκετά μεζεδοπωλεία και ταβέρνες πάντοτε υπάρχει χώρος για μία καλή ταβέρνα που κινείται στα πρότυπα των παλιών καλών ταβερνών.
Έχω πάει αρκετές φορές με την παρέα μου και ο ιδιοκτήτης φροντίζει όλους να τους περιποιείται δεόντως. Πάντα παραγγέλνουμε φρέσκο ψάρι, διότι από ότι έμαθα, ο ιδιοκτήτης έχει τη δική του βάρκα και προσφέρει ότι πιάσει. Για αυτό και δεν έχει τρελή ποικιλία.
Δίπλα μας όμως, υπήρχαν παρέες που προτίμησαν τα μαγειρευτά και τα κρεατικά και από ότι έβλεπα ήταν εξ ίσου πολύ ευχαριστημένοι.
Ωραίες πατάτες φρέσκες κομμένες στο χέρι και καλοτηγανισμένες, ολόδροσες σαλάτες και ορεκτικά που σου ανοίγουν πραγματικά την όρεξη.
Ανάλογα με το ψάρι που θα επιλέξεις όπως μπακαλιαράκια ή κουτσομούρες έρχεται περίπου 20€ στο άτομο
 

Θεραπευτήριο

Καλλισθένους & Κυδαντιδών 41, Άνω Πετράλωνα
Τηλ: 2103412538
Ανοιχτά όλες τις ημέρες από 12.30 το μεσημέρι μέχρι αργά το βράδυ
 

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.