• Ακολουθήστε μας
Ο μύθος και ο μίτος
Ο ΘΗΣΕΑΣ ΚΑΙ Η ΑΡΙΑΔΝΗ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΤΩΝ ΤΑΥΡΩΝ
Ολυμπιακά Ακίνητα, Γουδή
Θέατρο Badminton

Ο μύθος και ο μίτος

Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

Πριν πολλά πολλά χρόνια ήταν ένας ήρωας με το όνομα Θησέας.
Αλλά πως μετράνε την αξία ενός ήρωα; Ίσως όχι από τις ίδιες τις πράξεις του, αλλά από το τι είναι διατεθειμένος να διακινδυνεύσει προκειμένου να τις πράξει.
Αλλά ας μη το κάνουμε τραγωδία, διότι δεν είναι. Είναι η παρουσίαση του τελευταίου άθλου του Θησέα που με σύμμαχό την αγάπη μπόρεσε και νίκησε το τέρας και έσωσε τους Αθηναίους από ένα βαρύ φόρο που τους είχε επιβάλει ο βασιλιάς Μίνωας, μετά την ήττα τους. Δηλαδή να στέλνουν κάθε χρόνο επτά κοπέλες και επτά νέους για να τους κατασπαράζει ο Μινώταυρος.
Όμως την υπέρβαση εδώ την κάνει η Αριάδνη, η οποία είναι κόρη του Μίνωα. Η Αριάδνη ερωτεύτηκε τον Θησέα και τον βοηθάει, δίνοντας του το μίτο (κουβάρι), για να μπορέσει να ξαναβγεί από τον λαβύρινθο.
Όλα τα παραπάνω πλαισιωμένα με μπόλικο χορό και τραγούδι διαδραματίζονται στο θέατρο Badminton. Είναι μία ελληνική παραγωγή που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από το Χόλλυγουντ.
Την παράσταση έχει σκηνοθετήσει η βραβευμένη χορογράφος Σοφία Σπυράτου και συμμετέχουν περισσότεροι από είκοσι ταλαντούχοι καλλιτέχνες – εναέριοι ακροβάτες, ηθοποιοί, τραγουδιστές, μουσικοί.

Ο ΘΗΣΕΑΣ ΚΑΙ Η ΑΡΙΑΔΝΗ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΤΩΝ ΤΑΥΡΩΝ

Θέατρο Badminton – κεντρική σκηνή, Γουδή, Αθήνα,
Τηλ. 2108840600
Έως 28 Απριλίου 2013
Παραστάσεις:
Σάββατο 15:00 και Κυριακή 11:30 & 15:00
Εισιτήρια: 9, 12, 15 €
Ως μέλος του red umbrella συμμετέχεις στην κλήρωση της Πέμπτης 31/1, για ένα ποδήλατο Mountain CLERMONT Freeland, 18 ταχυτήτων.
Τώρα έχεις δυνατότητα να αυξήσεις τις πιθανότητές ώστε να είσαι εσύ ο νικητής, αφού για όσες προωθήσεις αυτής της πρότασης κάνεις σε φίλους σου κερδίζεις αντίστοιχες επιπλέον συμμετοχές στην κληρωτίδα του διαγωνισμού! ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι προωθήσεις είναι μετρήσιμες μόνο εφόσον γίνονται από το κόκκινο κουμπί "Προώθησε αυτή την πρόταση".
Αν έλαβες αυτή την πρόταση από φίλο κάνε τώρα εδώ την εγγραφή σου!

Αφορά επίσης: 
Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.