• Ακολουθήστε μας
Θα γίνει της Πρεμιέρας
Όλα Χάθηκαν
Ακαδημίας 57, Αθήνα
ODEON ΟΠΕΡΑ 1

Θα γίνει της Πρεμιέρας

Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

Ένας 77χρονος άνδρας, ένα ακυβέρνητο ιστιοπλοϊκό που μπάζει νερά, ο ωκεανός και η μανία της φύσης. Πόσο ελκυστική θα μπορούσε να είναι μια τέτοια ταινία χωρίς ειδικά εφέ και μια εμφατική σκηνοθετική παρουσία όπως αυτή του Ανγκ Λι στη Ζωή του Πι;
Η απάντηση ακούει στο όνομα Ρόμπερτ Ρεντφόρντ, σε μια ερμηνεία κατόρθωμα υποκριτικής και ανθρώπινης δύναμης. Τίτλος της ταινίας "Όλα Χάθηκαν" και σκηνοθέτης ο άγνωστος, μέχρι το Margin Call, Τζέι Σι Τσάντορ.Τα σχόλια στις Κάννες βεβαιώνουν πως οι θεατές που θα την επιλέξουν, σίγουρα δε θα χάσουν την ώρα τους άδικα...
Όμως η παγκόσμια πρεμιέρα αργεί, μαθαίνω πως είναι προγραμματισμένη για τις 18 Οκτωβρίου. Εμείς που ζούμε όμως στην Αθήνα δε θα χρειαστεί να περιμένουμε τόσο, αφού περιλαμβάνεται στο πρόγραμμα του κινηματογραφικού φεστιβάλ ΝΥΧΤΕΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑΣ που ξεκινά αυτές τις μέρες.
Άλλωστε είναι γνωστό πως στο Red Umbrella ξέρουμε καλά τι δεν πρέπει να χάσετε με τίποτα, γι΄αυτό και σας τα προτείνουμε!
 

Όλα Χάθηκαν

All is Lost
20/9
ODEON ΟΠΕΡΑ 1
Ακαδημίας 57, Αθήνα
Τηλ: 2103622683
Ώρα: 22:00
Είσοδος: 6€
Σκηνοθεσία: Τζέι Σι Τσάντορ
Πρωταγωνιστεί ο Ρόμπερτ Ρεντφόρντ
Διάρκεια 106'
Trailer

Αφορά επίσης: 
Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.