• Ακολουθήστε μας
Παιδιά στον κήπο
Το Μουσείο Μπενάκη στον Εθνικό Κήπο
Εθνικός Κήπος
Εθνικός Κήπος

Παιδιά στον κήπο

Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016

Τα σχολεία έκλεισαν και εσείς πάλι δεν ξέρετε τι να προσφέρετε στα παιδιά σας.  Αν αυτά είναι ηλικίας 6 - 10 χρονών σας, η πρόταση μας σας αφορά.

Για άλλη μία χρονιά το Μουσείο Μπενάκη σε συνεργασία με τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων οργανώνει  καλοκαιρινά εβδομαδιαία εκπαιδευτικά προγράμματα στον Εθνικό Κήπο, από τις 22 Ιουνίου έως τις 3 Ιουλίου.

Κατά την διάρκεια των δράσεων τα παιδιά θα δροσιστούν μέσα στην καταπράσινη όαση του Κήπου, και θα δημιουργήσουν τα δικά τους έργα κάτω από τα μεγάλα δέντρα του κήπου ή δουλεύοντας στο εργαστήρι του Μουσείου, και για πρώτη φορά φέτος, και στην Πινακοθήκη Νίκου Χατζηκυριάκου-Γκίκα.

Θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν την ιστορία του Εθνικού Κήπου και τις συλλογές του Μουσείου και να συνδέσουν την Τέχνη με το πολύτιμο φυσικό περιβάλλον.Τα μόνα που χρειάζονται είναι ένα καπέλο, το κολατσιό, πινέλα και μπογιές καλεί όλους και προσυνεννόηση με το Τμήμα Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων.

Το Μουσείο Μπενάκη στον Εθνικό Κήπο

22 έως 26 Ιουνίου και 29 Ιουνίου έως 3 Ιουλίου
ώρα 10.00-14.00
Κόστος 75€ (Έκπτωση 10% στα αδέλφια)
Αριθμός ατόμων 12 παιδιά σε κάθε ομάδα
Εγγραφές 25/05/2015 - 22/06/2015
Πληροφορίες – Κρατήσεις: Τμήμα Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων, τηλ. 210 3671067-69
Δευτέρα-Πέμπτη, 10.00-14.00

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.